Skocz do zawartości
B3T0N

Pomozecie mi w napisaniu referatu o antkach XP ??

Rekomendowane odpowiedzi

wieeem ze to troche glupie prosic Was o to , ale po prostu mam tyyyle nauki , ze nie jestem w stanie juz wyrobic , teraz jeszcze ten referat mi doszedl :? - chcialbym prosic Was o pomoc w zebraniu materialow dotyczacych tych procesorow , ich architektury , konstrukcji i innych takich

o O/c sam napisze , ale truudno mi jest teraz szukac , bo od samego rana pisze inne rzeczy (praca semstralna , kucie na sprawdzian (maasakrycznie ciezki sprawdzian)) i po prostu nie mam na to czasu.... a wiem ze Wy jestescie starymi wyjadaczami w tych sprawach i wiecie gdzie szukac , lub macie takie informacje i prosze Was o pomoc

jezeli w tytule zawarte jest zeby napisac o athlonach , to musze napisac o palomino , thoroughbredach i o najnowszych bartonach

po prostu musza to byc jakies suche fakty (ciekawostki sa jak najbardziej mile widziane)

mam nadzieje ze chociaz w mautkim stopniu ulzycie mojemu mozgowi :lol:

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"[...]pozwala na szybkie i łatwe przetwarzanie zawartości internetowych stron przez ADSL/modemy kablowe[...]"

:)))))

zeby nie nabijac sie tylko to masz ;]

tu jest dosc duzo, jednak po angielskiemu ;]

http://www.amd.com/us-en/Processors/Techni...182_739,00.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi