deek Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 jest faktycznie pisze dzięki :) Lukas ile moge czekać na neta "oficjalnie" powiedziano mi że 2 tyg ale słyszałem że z tym jest różnie ..... .Na stronie netii istnieje możliwość sprawdzenia sobie zamówienia...... ale trzeba podać numer umowy/zamówienia gdzie on sie znajduje wpisuje różne numerki i nic nie daje..... pisze że niby na emaila powinienem otrzymać numer zamówienia ale nie ma żadnego mejla ..:) ps. wprawdzie czytałem posty z 2007.r że ludzie sporo czekaja na nete przez ten czas mogło sie wiele zmienić także pytam z ciekawości.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 numer umowy znajduje sie na samej gorze umowy. Skoro dzisiaj dostales umowe to jak spodziewasz sie sprawdzic jej status skoro ona nawet nie jest wprowadzona do systemu? wprowadzą gdzies pewnie kolo wtorku/środy, aktywacje obstawialbym na koniec nie najbliższego ale nastepnego tygodnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Witam A więc dzisiaj dostałem mejla że na "ten i ten" numer TPSA zaczelo realizować zamówienie... i wszystko było by ok gdyby nie to : TP SA potwierdziła możliwość realizacji Twojego zamówienia. Usługa zostanie aktywowana 2009-05-01 00:00:00. :lol2: to są jakieś żarty?? jak zamawiałem usługe to pan na infolini mi powiedział że net powinien być 13-14 marca ,to samo słyszałem na forum.. Dodam że żadnych komplikacji z TP.SA nie było (tzn prawidłowe dane itd). Z kolei jak sprawdzam status zamówienia przez www. neti to pisze USŁUGA BSA gotowa heh ale termin 2009-05-01.... CZY TO MOŻLIWE?? Czy może zadzwonić do nich na infolinie i sie dowiedzieć? może jakas pomyłka to jest? EDIT. właśnie przed chwilą otrzymałem tel od netii że moja usługa jest juz dostępna i moga ja aktywować poprzez strone netii, jeśli ją aktywuje to co dalej ?:) Edytowane 10 Marca 2009 przez deek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 mam jeszcze pytanko http://www.allegro.pl/item558504917_router...ap_4switch.html czy ten router posiada na swoim wyposażeniu FILTR ten który zakłada sie na gniazdko telefoniczne?? nie musze brać tego modemku od netii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...