Kwiecień Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 HyperX'y są na kościach Kingston'a. Wiem bo ściągnąłem radiatory. Oto zdjęcia: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 A to niespodzianka. Moje Geile tez sa na kosciach ........ Geil oczywiscie. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Dexter, tyle tylko ze było podejrzenia ze beda na kosciach winbonda?? Czy jak sie t pisz :/ hHmm dexter nie podobne to do ciebie :P :) Chyba wiesz .. ach [gluteus maximus] nie bede juz pisać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Co do mnie nie podobne :wink: Jezeli juz markuja moduly w jakichs sposob i kaza sobie placic to robia moduly na swoich selekcjonowanych kosciach. Lepsze trafiaja do modulow Hyperx a gorsze do modulow value, a jezeli brakuje kosci do modulow value to kupuja od innych producentow w cenie zlomu :) Dlatego wersje value mozna spotkac na kosciach roznych producentow. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 HyperX'y są na kościach Kingston'a. Wiem bo ściągnąłem radiatory. Oto zdjęcia: tylko szkoda ze zdjecia nie widze cos jest nie tak :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ja tez :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 A ja wcześniej nie widziałem i już widzę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Chyba sie limit na interii wyczerpał. Zaraz skompresuje zdjęcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Troche słabo widać napis Kingston ale nie chciało mi sie kleju zdzierać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 zdejmij sobie ten niebieski radiator i zapodaj tam cos sensowanego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 moze dasz zdjecie samej kostki pamieci?? bezsensownym posunieciem ze strony kingstona jest zostawienei naklejek na kosciach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Troche słabo widać napis Kingston ale nie chciało mi sie kleju zdzierać :PHaloo jak ci sie kreca te pamieci ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 wmiare dobrze chociaz Twinmosy sa lepsze. przejrzyj sobie nwsy z ostatnich dni na tweak.pl :lol: i jest tam link do testow (o/c) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 [gluteus maximus] ja ciagle nie widze tego zdjecia :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...