markos Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam Prosiłbym bym Was o pomoc, bo ja już sobie nie mogę z tym poradzić. A mianowicie Mam laptopa HP Compaq nx6325 i mam problem z dźwiękiem, nie mogę go w żaden sposób zainstalować. Podczas instalacji wyskakuje napis ze nie znaleziona takiego urządzenia. Nawet próbowałem jakieś poprawki dogrywać i tez nic. W Menedżer urządzeń wykrywa mi tylko „nieznane urządzenie” Zainstalowany mam WinXP sp2 Prosiłbym Was o Pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Zainstaluj SP3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Zainstaluj SP3. Wielkie dzieki, Pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...