tomek18 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam wszystkich! Mam tutaj mały problem, iż dostałem od kumpla Asusa A3E-5018H uszkodzonego tzn. brak w nim dysku twardego. więc proszę o pomoc , jaki tu dysk złożyć żeby było wszystko ok, żeby pasował i żeby działał. Oto jego dane techniczne! http://www.pronox.com/pbn/lista.html?actio...mp;id_pro=17489 Z góry dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 2,5" na ATA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Na pewno SATA . Czy ktoś wie do jakiego najsilniejszego procka można w tym lapku zrobić upgrade z T5450 ? Czy ma on slot do grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 model A3e-5018h obsługuje pentiumy m i nie obsługuje procesorów core / core 2 duo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Sorry pomyliłem model. Ten mój to F3E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...