Bogdan92 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Głośno było o awarii Google, kiedy to 31 stycznia wszystkie wyniki wyszukiwania zawierały informację “Ta witryna może wyrządzić szkody na Twoim komputerze”. Dzisiaj kolejna awaria, tym razem wysiadły serwery poczty Google - Gmail. Od godziny 11:30 do 13:30 nie można było się dostać do poczty. Strona przez dłuższy czas się ładowała, po czym pojawiał się błąd 502 - Server Error: The server encountered a temporary error and could not complete your request. Please try again in 30 seconds. Problem ten dotyczył tylko dostępu przez przeglądarkę. Dostęp przez IMAP oraz POP3/SMTP działał bez zarzutu, więc osoby ze skonfigurowanym klientem poczty takim jak np. Outlook czy Thunderbird nie miały problemów z dostępem. Jest to poważna sprawa, która zwłaszcza u takiego usługodawcy jak Google nie powinna mieć miejsca. Co jest powodem tych coraz częstszych problemów? Źródło Edytowane 24 Lutego 2009 przez Bogdan92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Ja do tej pory mam problemy z gmail. Informuje że : ... ale Twoje zapytanie przypomina automatyczne żądania generowane przez wirusy komputerowe lub aplikacje typu spyware. W trosce o bezpieczeństwo użytkowników nie możemy go zrealizować. EDIT Już jest OK. Edytowane 3 Marca 2009 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulu Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 A mi nadal czasami ładuje się w nieskończoność jak prubuję dostać się do skrzynki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Gdy Chuck Norris korzysta z Gmail, caly swiat czeka az on skonczy. Edytowane 3 Marca 2009 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dYBEK Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 A mi nadal czasami ładuje się w nieskończoność jak prubuję dostać się do skrzynki :(nie martw się pocieszę cię dam ci krte graficzną mx za darmo B-) B-) B-) :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :wink: :rolleyes: :lol2: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...