pysiul86 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Witam mam do was taie pytanko mam do kupienia taka własnie kartę grafiki za cenę 1150 zł nową z 3 letnią gwarancją EVGA GeForce GTX280 1GB DDR3 PCI-E TV/2xDVI SuperClocked Szczegółowe dane techniczne: producent chipsetu * nVidia model chipsetu * GeForce GTX 280 wielkość pamięci * 1024MB typ zastosowanej pamięci * GDDR3 (512bit) taktowanie rdzenia * 621MHz taktowanie pamięci * 2268MHz taktowanie Shader Clock * 1350MHz liczba procesorów strumieniowych (SP) * 240 ilość ROP * 32 typ złącza karty graficznej * PCI Express rodzaj wejść/wyjść * wyjście DVI (x2) * wyjście video (HDTV) typ chłodzenia * wentylator wersja produktu * BOX wsparcie dla DirectX i OpenGL * DirectX 10 * DirectX 9 * HDCP * OpenGL * OpenGL 2.0 * OpenGL 2.1 zaawansowane technologie * NVIDIA PhysX, NVIDIA Lumenex, NVIDIA GigaThread, NVIDIA CUDA, NVIDIA PureVideo HD, oprogramowanie * sterowniki i oprogramowanie na CD dodatkowe informacje * karta serii "Superclocked" z fabrycznie podniesionymi taktowaniami procesora, pamięci oraz shaderów * obsługa 3-way SLI Waga towaru * 1 kg Producent * EVGA Gwarancja * 36 Numer katalogowy * 01G-P3-1282-AR bardzo prosze o informacje czy to jest prawda ze ta firma wycofała tę serie i czy wogule sie opłaca mi to kupować, czy nadal gwarancja jest uznawana, co na ten temat powecie ? Edytowane 24 Lutego 2009 przez pysiul86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Za taką cenę na pewno warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) przy tak szalejacym kursie walut w tej cenie to na pewno jest mozna powiedziec okazja , dlatego moim zdaniem warto brac Edytowane 24 Lutego 2009 przez spoxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Bierz. Nówka SSC to już coś a już wogóle za te pieniądze. GTX280 są wycofane z produkcji ze względu na GTX285. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Oby tylko nie nacial sie na zwalona , troche ostatnio pisano o EVGA w wersjach oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 zwalone wersje ale jak to wtedy jest z gwarancja takiego produktu bardzo mi zalezy na tej 280 i juz od dłózśzego czasu na taką kartę poluję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleo19 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 producent musi reklamować to co wypuścił na rynek... więc bez obaw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 witam was ponownie bardzo serdecznie kupiłem wkoncu swojego GTX280 ale wziąłem produkt od galaxy mam nadzieje ze się nie zawiodę jak sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zależy ile dałeś :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonazepam Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 ja kupiłem taką EVGA e-GeForce GTX 280 wersje SSC, dałem za nią fortunę,a le dlatego chyba tylko ze jestem okropnym graczem i supłałem na nią od jakiegoś czasu... Za EVGA przemawia rozszerzona gwarancja i program lojalnościowy Step-Up, tego nie daje inny producent kart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...