hooldenord Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Cześć :) Nagrałem małą prezentację Linux'a zainstalowanego na pendrive'ie - Slax 6.0.9. Link do prezentacji: Pytania/komentarze/sugestie mile widziane. :) Edytowane 27 Lutego 2009 przez hooldenord Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebNuLL Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Cześć :) Nagrałem małą prezentację Linux'a zainstalowanego na pendrive'ie - Slax 6.0.9. Link do prezentacji: Pytania/komentarze/sugestie mile widziane. :) Wczoraj pobrałem i nagrałem na CD, działa jak i wygląda świetnie. Jedynie nie umiem jeszcze obsługiwać się jego menadżerem plików. Domyślna tapeta na LiveCD jest świetna :D Ten KDE 3.5 jest o niebo lepszy od czwórki :) Co do filmiku to też niezły, a i fajny monitorek masz :) Pozdrawiam, WebNuLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...