Kotan Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam. Poszukuje programu "imitującego" konsoletę dj'ska umożliwiającą miksowanie piosenek itd tak jak np. w Traktor pro. ale chodzi mi tez o mozliwosc podłączenie amplitunera pod komputer przez kabel optyczny oraz słuchawek pod komputer przez jacka. tylko zeby w głosnikach leciała ejdna piosenka a drugiej mogł słuchac w słuchawkach w celu sparwdzenia utworu. Troche zamieszałem ale mam nadzieje ze zrozumiecie i pomozecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) VirtualDJ chyba to potrafi, ale nie jest darmowy. Edytowane 24 Lutego 2009 przez adrianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Traktor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 ale to pytanie czy odpowiedz??;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 I to i to. Nie wiem czy ostatnio trkator nie zmienił nazwy, ale pamiętam że korzystałem z tego jakiś czas temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 aha no dobra dzieki :) sciagne i bede probował. moze znajde gdzie jest taka opcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) w traktorze na pewno jest opcja masz Monitor na słuchawkach. Ale wtedy muisz mieć katre dzwiękową 5.1 albo 2 karty dzwiękowe 2.0. btw. nie doczytałem 1 posta do końca, widze ze korzystałeś już z traktora. Edytowane 24 Lutego 2009 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 posiadam karte 5.1 czyli 6 wyjść jacka plus wyjscie coaxial plus wyjście optyczne. Korzystalem z traktora ale nie moglem wlasnie nic takeiog znalesc. ale teraz posuzkam tego monitora i moze jeszcze w necie troche poszperam to mzoe znajde :) było by miło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 mozna to zrobic i w wirtualu i w traktorze, w wirtualu w opcjach masz "output", wybierasz sluchawki + glosniki, pozniej karte 5.1, sluchafony leca w wyjscie "rear", podobnie jest w traktorze. Jesli posiadasz mikser mozesz tak samo podlaczyc go do kompa, praktykowalem takie zabawy i najlepiej sprawdza sie wlasnie podlaczenie miksera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...