Al Bundy Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Joł! Kto mnie obudził z mojej krypty?? :angry: :lol2: No, to skoro już mnie obudziliście to mam takie pytanie. mam 2 sieci, Normalnego lana i wifi. Ogólnie koncept jest taki by torrent (deluge) korzystał tylko z połączenia Lan, zaś cała reszta (firefox, kadu itd) z połączenia wifi. ma ktoś koncepcję na takie rozwiązanie? System ubuntu intrepid pozdro Edytowane 24 Lutego 2009 przez Al Bundy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebNuLL Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Może w ustawieniach firewalla, najprościej będzie jak użyjesz nakładki graficznej jeśli nie chcesz godzinami siedzieć nad manualem iptables ;) Poszukaj w repo pod wyrażeniem "firewall", chyba że masz już zainstalowane. W konfiguracji firewalla wybierz konfigurację sieci WIFI i zablokuj aplikację torrenta. Pozdrawiam, WebNuLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...