s3in Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Siema, mam ogromny problem z moim windowsem. Mianowicie po instalacji nowego radeona coś się stało z dźwiękiem (nagle w menedżerze urządzeń high definition audio ze znakiem zapytania) i musiałem zainstalować nowe sterowniki do płyty głównej. Kiedy zrestartowałem kompa przeleciał bios a później pojawiło się czarne tło i windows się nie ładuje (nie ma loga ani paska postępu - sam czarny ekran). Jak to naprawić? Prosiłbym mimo wszystko aby ostatnim postem było: sformatuj go :sad: . Z góry dzięki za wszelkie rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Jak sie da to wlacz w trybie awaryjnym, usun wszystkie stery i instaluj od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Próbowałem f5 i f8 przy starcie ale nie wyskakują mi niestety opcje do wyboru (GA-M61SME-S2) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Musi wyskoczyc.... F8 naciskaj caly czas od wlaczenia moze zaskoczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Nie ma szans - klikam i klikam - nic się nie pojawia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Pewnie masz klawiature wireless na USB? Czasem są wtedy takie jazdy. Zdobądź zwykłą przewodową klawiaturę podłączaną do PS/2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 To zarzuc plyte windy, tam chyba jest jakies automatyczne odzyskiwanie systemu albo jaks konsola odzyskiwania. Ja sie na tym nie znam bo zawsze robie format :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Klawiatura działa - fakt, jest pod usb ale mogę wejść do setupa biosa więc... Ok, znajdę gdzieś winde ale co mam wpisać w tej konsoli odzyskiwania? Jakie komendy żeby go postawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Z dźwiękiem stało się tylko tyle, że Radeony HD mają zintegrowany dźwięk i to właśnie to urządzenie pojawiło Ci się w menadżerze. Wejdź do BIOSu, wyłącz zintegrowaną na płycie grafikę i spróbuj ponownie, może pojawił się po prostu konflikt sterowników i dlatego winda nie wstaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...