Tr@volt Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Cze All ! Wpadło mi trochę kasy na monitorek. Mysle o spełnieniu norm europejskich ;) i kupieniu LCD do 1500 zł. Mam niestety mało miejsca na biurku :- i w pokoju - LCD będzie w sam raz ! Tylko bez gadek, że lepiej kup wypasioną 19tke albo 17tke !!! Ma ktoś z Was LCD ? Może Belinee 151070 ? No nie wiem - coś do 1500 zł !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr@volt Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 A i sorrki, że na złym kanale to napisałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inko Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 To może kupisz sobie Samsung 15" SyncMaster 151S albo LG 15" Flatron L1510S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 a nie bedziesz miał smurzenia na LCD hmm..... do takiej kwoty to mozesz miec pikselioze w grach ze hej ale to zalezy od poczeb a wybieraj taki który w tej cennie daje najlepsze odświezanie przy standartowym 1024:768 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Obejżyj ten :D http://www.nfren.com/product/product.htm Gwarancja producenta na 100% sprawnych pikseli :D :D całkiem przyzwoity :D :D Poniżej 1500 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...