Angelas Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Panowie i Panie mam dość poważny dylemat odnośnie pamięci do mobo P5QDeluxe. Przeglądałem kilka forów poświęconych owemu zagadnieniu ale i tak nie znalazłem ''złotego środka''... za to dostałem kosmicznego zawrotu głowy... dlatego też założyłem nowy temat. Chciałbym poznać opinię użytkowników którzy posiadają tą płytę. W grę wchodzą pamięci ddr2 800, podatne na oc albo 1066 - (2x2GB) Aby uniknąć zbędnej dyskusji proponowałbym udzielanie odpowiedzi według schematu: 1. Producent i model pamięci 2. Zalety 3. Wady 4. Podatność na OC (np. 800mhz -> 1000mhz, 2,2V) Nie znam się wybitnie na pamięciach ale sądzę, że taka forma ułatwi wielu osobom (nie tylko posiadającym płytę asusa) szybką syntezę informacji i ocenę potencjału poszczególnych modułów ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Poszukaj na DDR2. Człowiek który sprzedaje pamiątki zna się na tym doskonale. Czasem bywa też na naszym forum. Strona to ddr2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...