pere Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam wszystkich. Posiadam HP Compaq 6710b. problem polega na tym, że zaraz po włączeniu wyskakuje okienko z napisem POWER ON PASSWORD KEY. Wiem, że chodzi tutaj o jakies hasło do samego włączenia komputera ale nie znam go. Może wiecie jak rozwikłac ten problem?? Dzięki z góry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 tak nagle się to stało? Samoistnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pere Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 takiego go już dostałem, został przywieziony z Anglii. Można coś na to poradzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Trzeba zresetować bios (odpinając malutką bateryjkę podtrzymującą ustawienia) ale gdzie w tym laptopie jest to nie wiem; pod klawiaturą albo pod jakąś klapką od spodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) Trzeba zresetować bios (odpinając malutką bateryjkę podtrzymującą ustawienia) ale gdzie w tym laptopie jest to nie wiem; pod klawiaturą albo pod jakąś klapką od spodu. TOTALNA BZDURA!!! jeżeli nie znasz pochodznie laptopa a dodatkow podajesz okoliczności w jakich go dostaleś to na 99,9% jest kradziony - a ten 0,1 to na to, że ktoś założył hasło dla jaj pomijając przyczynę, hasła nie zdejemiesz sam - było tutaj o tym tys.razy - bateryjki i generatory haseł serwisowych to tylko bajki - to nie stacjonarny - w lapku przechowywane jest w programowalnej pamięci eprom wlutowanej na stałe w plytę - żeby się go pozbyć trzeba postępować w kolejności odwrotnej - wylutować scalak z płyty i roz/prze/programować w programatorze serwis hp zrobi Ci to tylko z papierami zakupu Edytowane 27 Lutego 2009 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...