Gość Jany2 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Witam, jestem posiadaczem Asus HD 4830,mam takie pytanko,w najnowszym Everescie pokazuje mi- Unified Shaders 720 (v4.1) :unsure: jak to jest mozliwe ???z tego co wiem , to karta ma tylko 640 potokow.Czy ktos sie juz spotkal z czyms takim ???prosilbym o jakas podpowiedz.... :rolleyes: Edytowane 26 Lutego 2009 przez Jany2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgubiłes temat http://forum.purepc.pl/Ati-f52/Radeon-Hd-4830-t276712.html kolego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jany2 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgubiłes temat http://forum.purepc.pl/Ati-f52/Radeon-Hd-4830-t276712.html kolego?Zastanow sie co ty piszesz ....zgubilem temat ??? :blink: odpowiedz mi na to pytanie ktore zadalem, skoro nie potrafisz to nie odsylaj mnie ciach! wie dokad.....masz pole z burakami....zamiast mozgó, buraczku B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Niestety, tu jest PurePC i tu nie wolno zakładać nowych tematów, bo się moderatorzy potem gubią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Podany zostal autorowi temat , ktory jest czesciej przegladany niz taki , a w odpowiedzi pokazal sie z dobrej strony. Zostaw modow , robia swoje. Tutaj szukajka , w przeciwienstwie do PCL , dziala poprawnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...