diolek Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 mysle nad zalozeniem radiatorkow na pamieci karty graficznej (wyciąl bym je ze starego radiatora od p3) i moje pytanie brzmi na jaki moge liczyc przyrost tzn bez artefaktow teraz mam pamieci na 500@604mhz bez artefaktow a jak ustawie na 625 to w 3dmarku raz na jakis czas sie pojawi jakis artefakcik ale malo czy jak bym zalozyl te radiatorki to moglbym liczyc na jakies 625-630 mhz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 pewnie możesz liczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 liczyc zawsze morzesz.. a dowiesz sie jedynie z praktyki. raczej ci nikt tego nie powie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Liczyc to bym nie liczyl, ale bym sprawdzil :D Ale podejrzewam, ze spoko. U mnie na radku bylo bez radiatorow max 590, a z radiatorami mam 610 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...