CSGamer Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam. Dzisiaj potrzebuję mieć pilnie PC, wziąłem się dzisiaj za instalowanie najnowszych sterów do grafy PowerColor 4850 512mb, ściągnąłem odpowiednie itd. Przy instalacji "Analizuj" przez 20minut jest ciągle ekran "Wykrywanie karty graficznej" Dociśnięta jest grafa itd. Nie przegrzewa się >50*C (bo AC S1) Na starych sterach działała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Jaki system ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSGamer Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Vista HP 64bit PL Starych Catalyst 9.1 też już nie mogę ... Bo też nie wykrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Wyłączyłeś kontrolę konta użytkownika ? Jak tak to grafa może być uwalona. Spróbuj w innym kopie albo pod innym systemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Taki błąd instalacji/deinstalacji pojawia mi się zawsze po jakimś czasie, ale pod windows 7 i nie znalazłem jeszcze innego sposobu na to niż poprostu reinstalacja systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Zajrzyj do tematów 4850, 4870, 4850X2, 4870X2 i zobacz ile osób ma takie coś. :) Wszystkim po reinstalacji systemu, jak już powiedział SpectacorX, to pomogło. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Mnie cała ta sytuacja dziwi, bo pod vistą nigdy tak nie miałem, a jedynie pod 7 zawsze tak mi się zdarza. Pod vistą i 7 mam błąd, że jak instaluję sterownik dla visty to po jakimś czasie aero się wysypuje, na 7 pomaga instalacja sterownika dla 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Niedawno , zeszly tydzien , zmienialem cala niedziele stery pod Viste od ATI - raz zdazylo sie , ze nie moglem CCC instalnac , ale nigdy nic mi sie nie wysypalo , ani aero - ani sam drajwer czy paczka a pilowalem caly dzien sprawdzajac AF w Crysisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...