ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Thor: 99% posiadaczy neo+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Thor: 99% posiadaczy neo+.Heh ciekawe tylko jeszcze przez jaki czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor. Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Chłopczyku widze że ty masz jakieś problemy emocjonalne czepiasz się ludzi bo podświadomnie szukasz akceptacji nie martw się sa ludzie którzy ci pomogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 eh nie kludzcie sie prosze :] Nie mialem takiego celu zakladajac ten temat Taka mala prozba do administratora : Plz zakoncz ta kutnie ! Jedynym skutecznym sposobem (wiesz co mam na mysli ;) ) Pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Poczytaj sobie zaraz obok topic o sprawdzaniu prędkośc w Neo+ a co do programu z windowsa do ściągania mam tam nieraz 30kbs a moje SDI wyciąga max 12kbs hhmmm..... to pewnie jakaś konspiracja :wink: Może i masz troche racji ale wiem że Neo+ jest asymetryczna i jak będziesz miał 300kbits a nie 512kbits to nie masz co dzwonić do Tp bo ci nie uznają tego zgłoszenia a w DSL masz gwarancje na 512 Kbits.Podałem tylko najczarniejszy przypadek :) mój qumple ma neo+ i przeciętnie ma 470 kbits ale to sie wacha.Gadasz glupoty. Co ma asymetrycznosc do CIRa. DSL+ tak samo jest ADSLem i tak samo CIR=0 zreszta czego oczekujesz ze za 300 zlotych robia ci VPNa z CIR=EIR do onetu i innych badanych testerami? ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Dajcie mi numer GG osoby która osiągneła te 512kbits to pogratuluje i wyśle kwiaty :PPIT 1939365 lubie tulipany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 niezłe forum...ktoś se dla zabawy posty usuwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor. Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Pit jeszcze złapie cie na gg to wyciągne z ciebie wszystko :D nie ktoś Szkieletor marco - troche powycinał i teraz sie wszystko pogmatwało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 to wie ktos ile od zlozenia wniosku do instalacji uplywa czasu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor. Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Wie a raczej widział gdzie to pisze :D Jeżeli istnieją możliwości techniczne, sprzedawca usługi Neostrada Plus umawia termin instalacji 14 dni po dacie złożenia zamówienia. Równocześnie ustalany jest termin rezerwowy w przypadku gdyby instalator nie zastał Klienta w umówionym dniu. Termin ten to 28 dni od złożenia zamówienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ja czekalem 2 tyg :) tylko :D ale to dlatego, ze monter mial za duzo zamowien na tydzien jak mnie umowili wiec zadzwol i zalozyl wczesniej :P a co do neo+... ostatnio sa jakies bole w 3miescie :| nie wiem czy to umnie czy u wszystkich.... np dzisiaj przez 5h nie mozna bylo sie zalogowac!! a co do kwiatkow :) ja tez poprosze:) 1822588 najlepiej roze, to dam swojej dziewczynie :) predkosci nie widac w testach, ale przy sciaganiu wyciagam max :D czyli ~57-~64 (zalezy skad i zalezy kiedy :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thor. Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A więc jest czas kiedy prędkość jest mniejsza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 tak jest, ale zadko..... jak sciagam z polski (task, wp i inne wieksze) to nie ma problemow. z zachodu ogolnie tez nie, ale jak sie dosiadam do chin, czy tajwanu to :| nie wiem czemu :P ale mnie to nie rusza :D bo i tak z tamtad praktycznie nic nie sciagam :P to kiedy mam czekac na kwiatki ?? bo nie wiem czy sam mam jej kupic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A więc jest czas kiedy prędkość jest mniejsza ?nie rozumiem do czego dazysz .... to oczywiste ze neo+ nie ma CIR'a 512kbit/s, ani zadnego CIR'a nie ma, znajdz mi w Polsce CIR'a 512 za 200pln/mies , to ja Ci tez kupie kwiatki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 to wie ktos ile od zlozenia wniosku do instalacji uplywa czasu? standard to 2 tygodnie, umnie tyle było, ale czasem się może przedłuzyć jeszcze o 2 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Hmm , ja złozyłem dzisiaj wniosek i montaz mam na Poniedziałek, gdyby ten Ponieedziałek co był nie był swietem to montaz miałbym juz w ten Piątek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 "]niezłe forum...ktoś se dla zabawy posty usuwaNie dla zabawy tylko wywalilem wszystkie pyskowki bo nie chcialem zamykac tematu gdyz to nie wina pytajacego ze kilka osob nie rozumie ze pewne tekstu nalezy zachowac na inne okolicznosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 o bosz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 co "o bosz...." ?? ja sie podpisuje pod tym co Marco napisal..... ma racej.... po to jest na tym forum, zeby kasowac pyskowki.... z tego co wiem, to moze to zagrozic banem...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 co "o bosz...." ?? ja sie podpisuje pod tym co Marco napisal..... ma racej.... po to jest na tym forum, zeby kasowac pyskowki.... z tego co wiem, to moze to zagrozic banem...... prosze skasować ten post bo jest nie na temat na dodatek wazelinuje.mój też mozna ale razem z powyższym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 wezcie sie w garsc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 [s)zkieleto(R]: nie odpisze na ten post z trzech powodow.... 1) czysta przyzwoitosc 2) nie mam czasu na takie badziewia 3) wlasnie zaczynam cisco Po za tym, ja wcale nie wazelinuje!! Taka prawda,.... A ktos musi ci ja uswiadomic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 "]Jeszcze raz powtarzam że NEO+ i DSL to ta sama prędkość (ADSL i 512128)..NEO+ jest spoko.Pingi w UT 30-50 transfer gwarantowany nawet większy minimalnie od 56,8 kB/s (512 kbits)..Tylko żebyś mi róży nie przesyłał.. Dokłądnie tak. Sama prawda. DSL jest tylko dla firm, bo umożliwia podłaczenie kilku kompów. To jest dokłądnie to samo. Ja to może zrobie na jakimś rysunku albo na wykresie czekaj cos wymysle. DLS = (NEOSTRADA +) + możliwość podłączenia wiekszej ilości kompów + stałe IP CENA: DSL = 2 x NEOSTRADA + a prawda jest, ze DSL czesciej ulega awarii niz NEOSTRADA. I ktos tam jeszcze napisale ze TPSA gwarnatuje przepustowosc w DSLu hahahahahhahahahaha :lol: :lol: :lol: bo sie posikam TPSA jeszcze nigdy niczego nie zagwarantowala procz comiesiecznych rachunków. Tylko POLPAK gwarantuje przepustowość i to za 500 zl na miesiac wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 To niby neo+ nie da się rozdzielić w firmie na kilka kompów? Jest to jakoś zabronione w regulaminie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Jest w regulaminie że NEO+ nie można udostępniac poza lokal a DSL można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 To niby neo+ nie da się rozdzielić w firmie na kilka kompów? Jest to jakoś zabronione w regulaminie?w obrebie jednego lokalu mozesz..... jezeli bierzesz na firme, a np. siedziba frimy jest caly budynek, to to sie tyczy calego budynku :D przynajmniej mi tak mowil monter :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 I własnie o to mi chodzi , zazwyczaj firma mieści się w jednym budynku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Pepperoni próbowales kiedys pracowac na NEO+ i tym bardziej dzielic ja na kilka stacji?? Mozesz mi wierzyc ze nie nalezy to do latwych. Tak sie akurat zeszlo ze niedawno moj znajomy zakladal NEO+ u siebie i nie zgadzniesz. Po podzieleniu przestaly mu dzialal wszelkie programy typu p2p. np KaZaa czy GG czy Tlen i inne. Nie udalo mu sie tego przejsci. Do teraz mu nie dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Ale zgadza sie DSL rozni sie tylko stalym dynamicznym IP i pozwala uzytkownikowi na budownie podsieci. No i nie wolno zapomniec o tym, ze NEO+ to "tylko"512/kb/s" a DSL to i 512kb/s i 1 Mb/s za 700 zl brutto. Aha i jeszcze jedno nawet gdyby on bardzo chcial to i tak TPSA nie przyzna mu DSL dlatego ze jest to oferta "dla malych i sredich firm" i zeby przyznali lacze trzeba zlozyc wnosiek to siedziby TPSA na ktorym trzeba podac REGON i NIP a kolega pewnie nie ma tych dwoch ciagow numerkow. Dlatego pozostaje NEO+ A nawiasem mowiac teraz juz wiem po co to wszystko. Te cale ceregiele z wnioskami. To jest po to zeby chronic szarego uzyktownika przed podejmowaniem takich decyzji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 URL: http://pliki.republika.pl/tool/webmajster2.exe Local File: C:Downloadswebmajster2.exe Total Time: 00:00:52 Average Speed: 54.02 KB/s taka cienka ta neo+? lol mi leci 74kb/s hihi a tepsy nie mam i nie chce miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...