..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 fon bezsensu i ceglowaty a logo to sie nikomu nie spodobalo oprocz ciebie!!!co masz do tego phona ?? mialem go kiedys i jest bardzo fajny widocznie widziales tylko na fotkach i nie wiesz jaka z niego fajna zabawka logo tez miodzio 8) piszesz ze "Tylko nokia" i ew sony-ericsson a ten eryk T65 to chyba sony-ericsson nie :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Snap daj sobie z nim spokuj. Pisze a nie wie o czym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 no wlasnie widze ze pisze jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly i troszke mnie to wqrza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Nie pierwszy i nie ostatni raz. Nic na to nie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 dlaczego slowo p i e r d o ł y jest z cenzura :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Nie mam pojecia, ale czasami mnie to drazni. Tak samo jak niektorzy forumwicze. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 łetam po postu ja do tego fona za wiele nie mam ale jakos nmi sie nie podoba!!!i tyle chyba moge mic swoje zdanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 mozesz miec swoje zdanie ale nie pisz ze jest to telefon bez zensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Albo ze jest co cegla. A ty wolalbys od niego nokie albo sonyerissona. Bo to jest sonyericsson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 nie nio rotfl, ajk to przeczytalem,......... ehhheh tez wolalbym nokie od niego......6310i i zadnej innej ;] zadnej 7650 itp. I NIE DLATEGO< ZE RESZTA TO FONY BEZ SENSU (moj drugi fon, to 3210, ale chwilowo pozyczylem matce ;] ) , POPROSTU OSTATNIO NOKIA WYPUSZCZA JAKIES TAKIE PSTROKACIZNY ;] nir to co 6150 , czy 5110 kiedys....... to byly fony rewolucyjne, a teraz sa to takie zabawki I TO WSZYTKO IMHO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Nokia 3330 Idea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Nokia 6310i by POP :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba85 Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 alcatel OT311 | Era Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_micha_ Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 SonyEricsson T68i | ERA Majty: Bokserki of coz, w rozne wzorki :) A z telefonu jestem srednio zadowolony, ladny, ale sie wiesza, reklamowalem raz i jest tylko minimalnie lepiej, oprogramowanie jest napisane traaaagicznie. Conclusion: SERWIS ERY JEST DO [gluteus maximus]! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 SonyEricsson T68i | ERA Majty: Bokserki of coz, w rozne wzorki :) A z telefonu jestem srednio zadowolony, ladny, ale sie wiesza, reklamowalem raz i jest tylko minimalnie lepiej, oprogramowanie jest napisane traaaagicznie. Conclusion: SERWIS ERY JEST DO <font color="#FF0000">[ciach!]</font>! moj potrafil zaliczyc zwieche kilka razy dziennie...... wyjalem mu baterie (mam za klapka na sruby) wlozylem zpowrotem i od tej pory zadnej zwiechy..... fona mam od sierpnia i jestem hepi.....nawet bardzo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 SonyEricsson T68i | ERA Majty: Bokserki of coz, w rozne wzorki :) A z telefonu jestem srednio zadowolony, ladny, ale sie wiesza, reklamowalem raz i jest tylko minimalnie lepiej, oprogramowanie jest napisane traaaagicznie. Conclusion: SERWIS ERY JEST DO <font color="#FF0000">[ciach!]</font>! moj potrafil zaliczyc zwieche kilka razy dziennie...... wyjalem mu baterie (mam za klapka na sruby) wlozylem zpowrotem i od tej pory zadnej zwiechy..... fona mam od sierpnia i jestem hepi.....nawet bardzo ;] A jaki się sprawuje wyświetlacz? Brałem pod uwaga dwa telefony SE T68i i Motorola T722i. Wygrała motorolka - ok. 4 tys kolorów, Sony 256, jak się pracuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 nokia 5510 Idea Optima bokserki niebieskie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 pocahontas-mowie o moim t65 ;] nie mam t68, ale kumpel ma i nie dosc, ze dziala wolno, to wogole jakis gupi telefon juz wole swoj, chociaz o low end ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Nokia 6310i Idea Optima Bokserki w krooliczki Fajki PallMall Prezerwatywy DUREX :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Siemens s35i +GSM :D schwarz majtki mit kropeczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 aha, jezeli chodzi o boxerki, to obecnie mam na sobie czarne z napisem LAMA MAN :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 nokia 5510 czerwona idea POP bokserki w banany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 nokia 3510i era medium40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 t28 era 8110 pop a50 D1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 SONY CMD-J70, Idea. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Nokia 3330 w POPie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 3510i by IDEA bruce: piekne logo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Nokia 6510 | Idea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 no to i ja napisze ;) 6310 Plus... czyli mowicie ze t68i jest niedopracowany??? krcze bo zastanawialem sie nad ta promocja era obnizyla teraz bardzo jego cene ale skoro sie wiesza... albo motorolla t720 co o niej sadzicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 wedlug mnie motorolka jest wypas :-D polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...