Gość kamilwrc Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 A ja mam sobie : Siemensc c35i - POP (musze kupić nową obdowę, klawiaturę i kabel do PC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 A ja mam 3310 od 3 albo 4 lat i nie nażekam :lol: Chociaż teraz zamierzam zmienić może na Motorole T722i albo na Nokie 8850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 A co myślicie o telefonie Motorola C550?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 A co myślicie o telefonie Motorola C550?? Ze jest znaczna pomylka w firmie Motorola. Zintegrowany aparat, a wyswietlacz na ktorym ledwo ikonki mozna rozpoznac. Do zwyklego uzywania jest nawet spoko ale nic poza tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Obecnie mam siemensa MC60 i uprzedzam pytanie - nie zawiesił sie przez 3 tygodnie czyli od kąd go mam ani razu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Siemens C60 w IDEI MIX TP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Nokia 6800 z logiem klanowym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 od jakiegos czasu Siemens M55@softV10 +aparat + mnooostwo logoskow, tapet, polifonow i javy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A ja mam telefon "tymczasowy" SE z200 :D i musze powiedziec ze nawet calkiem symatyczny ;) jedyne wady jak dla mnie brak mms, o glupie ograniczenie mozna wgrac tylko 16 tapet i 16 dzwonkow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Chwillowo używam Ericssona R380s . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jak na razie uzywam 7650 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Tymczasowo mam 5210... Czekam na przyplyw gotowki i zmienie na N6600 lub SX1, bedzie to zalezalo od ilosci zebranej kasy, niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Powaznie jestes w stanie tyle kasy wydac na telefon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Napeweno nie kupje nowego modelu (1.6k) tylko urzywany za rozsadna cene, zeby za 6 miesiecy sprzdac bez straty :) tak jak zrobilem ostatnio z 7650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 jak sie sprawuje ten 6800 ?? ile dni trzyma bateria i jak z jego wymiarami ? wiekszy od 6310i ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ja mam SAMSUNGA C100 i chodzi pięknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 a ja siemensa me45@s45i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Sagem my x-2 i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba_ Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja tam skromnie Alcatel ot501 już taki tylko do zabawy czyli jakieś dzwonki, nowe kolorki, ewentyualnie zmiana obudowy... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 7650, ale już sprzedaję http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=78987&highlight= i chyba kupię P800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 7650, ale już sprzedaję http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=78987&highlight= i chyba kupię P800 Otoz to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Sony Ericson T610 - plus Nokia 3410 - plus Nokia 3310 -plus Nokia 450 - idea (sic!) ten ostatni mogę oddać w dobre ręce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Niezle rachunki placisz stary. Nie wiem tylko dlaczgo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a jak myśłicie opłaca sie kupować nokie 6600 czy lepiej jakis inny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a jak myśłicie opłaca sie kupować nokie 6600 czy lepiej jakis inny?? To zależy za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Pierwsze trzy ma rodzina, ostatni leży nie używany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 900 od kolegi. albo jakaś dopłata i moja barracuda plus lg combo. głównie chodzi mi o to czy jest jakiś telefon lepszy od tej nokii, lepiej wyposażony, etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Lepsy bedzie SX1, tylko ta cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Jeśli 900 to kupuj, bo to bardzo dobry telefon. ...a jak nie chcesz to daj namiary na tego kumpla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mój kochany wysłurzony telefonik Nokia 3510i (Heyah) troche sie mu teraz soft wali moze ma ktos linka do nowych biosów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...