opolin Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a ja mam samsunga SGH-R200S ten z klapka moze odbierac i wysylac na nokie obrazki i dzwonkeczki :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mod:3d Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja kupuje tylko Nokie!! Obecnie posiadam 7210 i 6310i ale wkrótce planuję dokupić sobie jeszcze 7250 lub 6100 lub 9210i. Wszystko mam w Plusie :twisted: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 siemens 45i syf ...moze ktso chgce kupic behbeh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Stara Nokia 3210(wszystkie dodatki)+tak tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja mam motorolke V66 w erze bizneshttp://s204.allegro.pl/photos/oryginal/12/1261/126157/12615798http://s204.allegro.pl/photos/oryginal/12/1270/127097/12709754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Alcatel OT311 | Idea POP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 panaskanik gd 93@ jideja łoptima bardzo fajowy telefonik i milszy w urzywaniu niz jakas badziewna nokja (3310 używam chwilowo i klne!!!) acha, no i koronkowe stręgi z paskiem do pończoh :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 motorola m3888 z funkcja obronna ;-) simplus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Nokia 5510 | +GSM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Nokia 5510@Idea POP oraz Nokia 3310@Idea POP (niedługo siostra ją odziedziczy) oraz Motorola V2288@Idea POP (ojciec ma w dzierżawie :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 C45 - juz dla ojca c25 - chwilowo uzytkuje s55 - w drodze do mnie :) //Wszystko Tak Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 3310 - 2 razy juz zwieche dostala :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 siemiens SL42 (dostalem z flashem od SL45 :D) @ ERA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Nokia 3510 <--- Simplus ta nokia szmelc ale w sierpniu wymiana na jakis inny tylko niech ceny aparatoow na wymiane w plusie spadną to stary fundnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mam Motorole T722i w Erze i jestem zadowolony, zajebisty telefonik bo przesiadłem się z NOKIA 3310. Wszystkim polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 N3510i, N5110, S C35i - Simplus Multi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=demon=- Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mam Nokie 5510 Idea, nie długo zmieniam na coś kolorowego, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mam SIEMENSA m50 fajowe niebieskie podwswietlanie ... ale przez to bardzo bardzo prodozerne (jak posiedzisz nad telefonem to w jeden dzien baterie rozladujesz :wink: ) a do tego kabel do podlaczenia do kompa i na telefonie mnostwo logosow i melodyjek :D a drugi telefon to m35i - musze to gdzies opnac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 NOKIA 3315i ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 c25 simens - niedlugo bedzie s35i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Siemens S55 - IDEA Meritum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Nokia 6510 - IDEA Optima 60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 taaa, piszcie jakie telefoniki macie i czekajcie aż zbiorę ekipę :D:D jeszcze napiszcie o której wychodzicie z pracy/szkoły i będzie git :D :D ja osobiście mam telefon z serii "Tanio i dobrze" Alcatel OT 311 : Tak Tak Wino Komandos Pifoo Żywiec Vodka Jakokolwiek(byle nie z serii "pijcie szybciej bo się ściemnia") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 taaa, piszcie jakie telefoniki macie i czekajcie aż zbiorę ekipę :D:D jeszcze napiszcie o której wychodzicie z pracy/szkoły i będzie git :D :D ja osobiście mam telefon z serii "Tanio i dobrze" Alcatel OT 311 : Tak Tak Wino Komandos Pifoo Żywiec Vodka Jakokolwiek(byle nie z serii "pijcie szybciej bo się ściemnia") z tego co piszesz to jestes naprawde ambitnym ,,czlowiekiem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 z tego co piszesz to jestes naprawde ambitnym ,,czlowiekiem":D A z tego co ty piszesz, to wnioskuje że masz całkim inne poczucie humoru :D Oczywiście jest to żart :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 z tego co piszesz to jestes naprawde ambitnym ,,czlowiekiem":D A z tego co ty piszesz, to wnioskuje że masz całkim inne poczucie humoru :D Oczywiście jest to żart :Dowszem mam inne poczucie humoru ale jestem przewrazliwiony juz na punkcie dresow kradziejow wiec wybacz moj wisielczy humor :evil: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Taaaa :( Też lubie takie osoby :( Właśnie daltego mam ot311, a nie jakąś fajną komórkę. Przyjmuje zasadę "po co kupować drogą komórkę i tak mi skroją :(" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Motorola t720i / Idea :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Obecnie 7650 jako godny następca mojej starej 3 letniej 7110. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 a ja mam nokie 3510i @ Idea optima :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...