funfel Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 7650 | era 6310 | plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 a ja mam 3210 ze zmienionym oprogramowaniem (edytowane przezemnie:) w simplus team :) a co do bokserek to jednak preferuje rozowo-fioletowe w pomaranczowe kropki z myszka miki na czele :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 t610 idea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Nokia 7210 w Idea Optima 30. Zamienilem sie z jakims typem za Siemensa MC60 :) Swoja droga MC60 to shit jakich malo. Majtki: boxerki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 T68i POP, w najblizszych dniach 7650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 siemens me45i + wlasne menu (znaczy sie sam edytowalem i to mocno) w taktaku ale mam zamiar kupic 7650 i simplusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 a ja mam 3210 ze zmienionym oprogramowaniem (edytowane przezemnie:) A myslalem, ze bede pierwszy :). 8210 + blue led na LCD + Soft od 8250 Edited by Me + Li-Ion od 7210, bo jest troszke mniejsza. W POPie bo kupilem w Zostańmy Razem za 50pln + VAT :). Boxery z Simpsonami :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Siemens s55 + TakSrak Gacie - Bokserki XXL z Kondomkami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Nokia 6610 -> Idea dla firm (100) Gacie -> SLipYY Rullezzzz......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 eryk t65@tak tak ;] i moje boskie logo: fon bezsensu i ceglowaty a logo to sie nikomu nie spodobalo oprocz ciebie!!! kobus>>>mów za siebie bo logo ma zajefajne <peace> samsung r200 (podba mi się ten wyswietacz) a innym nie musi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 6100 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 N 5510, na dniach lutuję diody: niebieskie pod wyświetlacz i czerwone pod klawiaturę... teraz tylko czekam aż wpadnie mi pomysł jak samą obudowę zmodować... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombel Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Samsung C100 // PLUS GSM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 eryk t10s klapka lost in action niestety.....antena przyklejona na distal, druga bateria fever czy cus takiego..fon ma 4 lata, obecnie obsluguje idełe meritum, bez simloka;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Bruce czy mozesz mi przeslac na mejl to logo lub wrzucic je na serwer ? bo nie pokazuje sie obrazek, a jestem ciekawa jak wyglada logo robiace furore na tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Alcatel ot535 - era Nie jest zle ale to nie to co siemens!! S45i rzadzi!!! dlaczego w wiekszosci telefonow nie da sie szybko pisac smsow?? Jak narazie to odpowiednio szybko da sie pisac tylko w s45i i 6310;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 NOKIA [only] 7650 ------ERA CZERWONE BOKSERKI W CZARNO-BIALE KRÓWKI [ do spania] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InMan Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Sony Ericsson T610 - PLUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 My MOBILE history: Motka V2288 (radio w komórce to było coś)>>> MOTKA T205(shit)>> Sagem MC912 (banaana :) )>>> Siemens C35 (to już było coś pożądnego)>>> Nokia 3210 (git była)>>> Nokia 3310>>>Nokia 3510>>Nokia 3510i> Aktualnie Siemens S55+aparat w przeciągu 3 lat ;) Majtki....deafultowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 A teraz powiedzcie mi z jakiego miasta jeteście, o której wychodzicie jutro do szkoły (pracy) jak bedziecie ubraniaitd.... :D a i pamietajcie jeszcze o tym by spakować ładowarke i pudełko :lol: :twisted: A tak wogule to mam SE T300 /era a bokserki z Bartem Simpsonem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 A ja mam Samsunga c100 z jego cudowna irda, którą moge się lączyć tylko z kompem i nokiami w IdeiMix. A Majtki tylko boxerki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Siemens C45 i Sagem My-X5m w Erze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 7110 mniam..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 T610 w Plusie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Nokia 5510 Plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Nokia 3330 w Erze. (troche starzywo to już jest i pora by zmienić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 6310i @Era ale i tak lepszy byl Alcatel OT Max DB przezyl wszystko tylko ze antenka sie troche polamala ale jeszcze zyje tylko ze bateria juz lipna i max 3 dni trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumianko Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 N7250i + ryczalt na wap za 10pln w era = free sms :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lklocek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Ja to sobie mam ME45 ale juz nie długo bo własnie aukcja na allegro :D Jak sobie sprawie S55 to moze fotke z logiem szczele :D Co do majtasów to róznie :D ale wole ciemne kolorki (niezebym miał cos do rózowego 8) ) i raczej nie stringi 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 SE t68i + MCA-20 jescze przez jakies 3 miesiace potem skorzytsam z super programu IDEI "propozycja" :wink: , boxerki rulez :D a po WF kiedy nie raz czlowiek sie spoci to chodzi sie bez gaci!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...