szymon_ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 SE t68i + MCA-20 jescze przez jakies 3 miesiace potem skorzytsam z super programu IDEI "propozycja" :wink: , boxerki rulez :D a po WF kiedy nie raz czlowiek sie spoci to chodzi sie bez gaci!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 siemens m55. PLUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 3310 Plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 S55 - Era :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Tak zwana nokia 6610 (wolałem starą 6310, ale ukradli). Działa w erze biznes. Majtki bokserki w kolorach pastelowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Nokia 3300|Idea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Q za ile nabyles ten tel? nie lepszym modelem jest n-gage? ?! ma symbiana wkoncu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Q za ile nabyles ten tel? nie lepszym modelem jest n-gage? ?! ma symbiana wkoncuZ tego co widze na stronce IDEI w zakladce NOKIA to nie widze tego fona. I to mnie wlasnie u nich wkurza, skoro Q kupil sobie fonik 3300 w IDEI to oni nie maja go na stronce skoro jest w ofercie. Te cielaki powinni wszystkie telefony jakie maja w ofercie dac na stronke a nie w hu..., walic. :( Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 harry to ze Q ma 3300 w IDEI nie znaczy ze kupil ja w IDEI :D z tego co wiem tego telefonu nie ma w ofercie tej sieci :wink: a kazdy telefon mozna przeciez kupic bez aktywacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Telefon nie był kupiony w Idei :) bo go poprostu nie ma w ofercie! Ja dałem 850zł za fabrycznie nowy.. Nie chciałem N-gage i nadal nie chcę bo jest dla mnie za duży i nie podoba mi się.Jeśli już coś z symbianem to 6600 :) Telefon jest świetny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Telefon nie był kupiony w Idei :) bo go poprostu nie ma w ofercie! Ja dałem 850zł za fabrycznie nowy.. Nie chciałem N-gage i nadal nie chcę bo jest dla mnie za duży i nie podoba mi się.Jeśli już coś z symbianem to 6600 :) Telefon jest świetny! AHA. To troche zabuliles za ta NOKIE :? A te telefony co sa na stronce http://www.idea.pl/portal/map/map/phones;S...75090!7001!7002 ta sa wszytkie jakie IDEA am w ofercie, czy jest ich wiecej niz na stronce?? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 IDEA ma więcej w ofercie.. tylko, że one nie są wtedy dla wszytskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 sony ericssin t300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Nierozumiem Q jak nie dla wszystkich?? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 np.8910i i 6600 jest tylko w Meritum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 nokia 5510, simens sl45i, nokia 3210 i jakies starocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Aha o to ci chodzilo. Ale czy te wszystrkie telefony co sa na stronce to sa wszystkie jakie IDEA ma do zaoferowania czy maja jeszcze jakies tylko ze nie sa umieszczone na stronce a w serwisie np sa? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 8210 IDEA, ERA&SE T630's comming... :wink: :wink: :wink: Pozdro 4 All... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Motorola E365 @ Nowa Era Moja Siemens M35i @ Idea POP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Aha o to ci chodzilo. Ale czy te wszystrkie telefony co sa na stronce to sa wszystkie jakie IDEA ma do zaoferowania czy maja jeszcze jakies tylko ze nie sa umieszczone na stronce a w serwisie np sa? Pozdrawiam Harry :) sa takie które maja a nie umieszczaja na strone :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 phone: siemens c35i siec: ERA Tak Tak :] majty: bokserki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 A wie moze ktos skad by mozna bylo sciagnac pelniutki cennik IDEI?? Wszystkie telefony jakie IDEA ma w ofercie nawet te nie na stronce. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 siemens m55 + aparat , i sof co robi z niego kombajn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 A wie moze ktos skad by mozna bylo sciagnac pelniutki cennik IDEI?? Wszystkie telefony jakie IDEA ma w ofercie nawet te nie na stronce. Pozdrawiam Harry :) Wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego ;) Mam na myśli że nie istnieje jeden cennik ze wszystkimim (możliwe że się myle ale nigdy o tym nie słyszałem) Radze Ci lepiej pójść do salonu i im powiedzieć jaki Cie telefon interesuje. A oni Ci powiedza czy mają i ile kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 A wie moze ktos skad by mozna bylo sciagnac pelniutki cennik IDEI?? Wszystkie telefony jakie IDEA ma w ofercie nawet te nie na stronce. Pozdrawiam Harry :) Wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego ;) Mam na myśli że nie istnieje jeden cennik ze wszystkimim (możliwe że się myle ale nigdy o tym nie słyszałem) Radze Ci lepiej pójść do salonu i im powiedzieć jaki Cie telefon interesuje. A oni Ci powiedza czy mają i ile kosztuje. Bo Idea to nie to co Era ;) (no offence). W Erze dostaniesz pelen cennik telefonow w kazdej taryfie - w Idei raczej tego nie dostaniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 A wie moze ktos skad by mozna bylo sciagnac pelniutki cennik IDEI?? Wszystkie telefony jakie IDEA ma w ofercie nawet te nie na stronce. Pozdrawiam Harry :) Wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego ;) Mam na myśli że nie istnieje jeden cennik ze wszystkimim (możliwe że się myle ale nigdy o tym nie słyszałem) Radze Ci lepiej pójść do salonu i im powiedzieć jaki Cie telefon interesuje. A oni Ci powiedza czy mają i ile kosztuje. Bo Idea to nie to co Era ;) (no offence). W Erze dostaniesz pelen cennik telefonow w kazdej taryfie - w Idei raczej tego nie dostaniesz... Wiesz w Idei tez dostaniesz pelny cennik, ale chodzilo mi o stronke, ale coz jak bede wymienial telegfonik to powymieniam jej kilka fonow i zobaczymy jak to bedzie ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek24 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 No i jestem nr. 1 ponieważ jestem szczęśliwym posiadaczem MITSUBISHI M320 w Idei dla Firm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 No i jestem nr. 1 ponieważ jestem szczęśliwym posiadaczem MITSUBISHI M320 w Idei dla Firm. Nie rozumiem dlaczego jestes nr 1? :? Mozesz rozwinac mysl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Mu chyba chodzilo ze jest szczesliwy z tego ze jest w IDEI i nie narzeka ;) Niech sam sie wypowie o co mu choodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ... W Erze dostaniesz pelen cennik telefonow w kazdej taryfie - w Idei raczej tego nie dostaniesz... Oj chyba się mylisz....... Cennik telefonów IDEI Cennik telefonów IDEI dla firm To jest na stronie IDEI -> ostatnia i przedostatnia pozycja z szybkiego menu. BTW - zapomniałem - Siemens S35i powered by NIO 30 ;) ale już niedługo przesiadka na coś lepsiejszego :twisted: POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...