MariuszDW Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Też przechodzę drugi raz ;] Jestem w 6 rozdziale. Masakruję głównie altem (spec) Contact Beam i Detonatorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 To wiem, ale ja zdobyłem kombinezon bez żadnego schematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Pod koniec nie mogłem pomieścić leżącego ammo w plecaku :P A jeszcze w depozycie miałem odłożony zapas na czarną godzinę... Tak naprawdę przydała się tylko ta od Pulse rifle do walki z final bossem - było szybko łatwo i przyjemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorn Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam. Mam pewien kąśliwy i nieprzyjemny problem z grą Dead Space 2.Jako,że jestem za bardzo leniwy to wkleję mój post z innego forum na którym nikt nie potrafił rozwikłać tej zagadki: Panowie mam mały problem z DS 2,dopiero co zacząłem grę i mam dziwny problem,gdy zaczyna się coś dziać,załóżmy jakiś potworek nagle wyskakuję,coś pęka itp,ogólnie jakieś efekty się pokazują to dzieję się ciekawa rzecz,gra zawiesza się na jakieś 2 sekundy,przez kolejne 2 sekundy jest czarny ekran po czym wszystko wraca do normy tyle,że gra jest zapauzowana,wtf?Niby dało by się z tym żyć ale ogólnie niszczy trochę klimat i zmniejsza grywalność.Byłbym wdzięczny jeśli ktoś wie o co chodzi. PS. Mój sprzęt to E2140@2.64ghz,2gb ram,9600gt,gierka odziwo chodzi na maxa w roździałce 1920 :o PS2. Przeinstalowywałem sterowniki i wykonałem nie mało kombinacji,mój system to Win 7 32bit. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Fajnie, że się przyznałeś, że jesteś bardzo leniwy, bo nie raczysz nawet przeczytać łaskawie regulaminu. 4. Zanim napiszesz temat opisujący problem, to: * rzuć okiem na przyklejone tematy w różnych działach * skorzystaj z wyszukiwarki * upewnij się, że piszesz we właściwym dziale * zwróć uwagę na regulamin działu oraz przyklejony w nim spis tematów i FAQ 5. Staraj się opisać problem jasno i dokładnie podając: * pełny opis konfiguracji komputera (marka i model zasilacza też jest ważna!) * zainstalowany system operacyjny- treści błędów i komunikatów (!!) Obniż detale, proste. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorn Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Grałem przez jakieś 20 minut na detalach low w rozdziałce 1280 bez vsynca,dalej to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 How to Fix Dead Space 2 Black Screen Problems and Game Crashes | Unigamesity Na przyszłość naucz się korzystać z google. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Na przyszłość naucz się korzystać z google. To może zablokować możliwość pisania postów? Po co w ogóle zadawać pytania? W końcu wszystko można w google znaleźć. Najlepiej tylko pisać jaka ta gra jest cudowna? Żal... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) konkurs ale tu chodzi o to ze kolega zadał pytanie w bardzo trollowaty sposob (o matko ja to on leniwy), nie lenil sie by zadac pytanie i czekac jakis czas na odpowiedz, ale len go ogranął gdy mial skorzystac z google (ktore nie gryzie!) ps. nie cytuje sie postow nad! Edytowane 4 Lutego 2011 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Fajna pukawka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) To nie o to chodzi HeatheN. Wczoraj wieczorem zaglądałem na forum i Glorn założył osobny temat z tyn pytaniem. Tylko jakiś mod zamiast to po prostu zamknąć i zmotywować go do szukana tematu dwie linijki niżej, postanowił przenieść posty do tego tematu. Także plusiki zzizzy zwracam, gdyż słusznie zwrócił uwagę w tamtym temacie. Co do DS2 to męczę grę na kolejnym wyższym poziomie trudności. Tyle, że teraz mam spore ułatwienie, bo mam pełen ekwipunek z końca gry i kombinezon. Aha tak tylko zapytam. Czyżby upgrade'y broni trzeba od nowa robić ? Jeszcze nie doszedłem do warsztatu, by to sprawdzić. Z tego co pamiętam to w jedynce mieliśmy od razu zmodyfikowane gnaty. Edytowane 4 Lutego 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 W 2 jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) Ok nvm ;) Coś źle popatrzyłem na ilość amunicji i stąd skojarzenie że nie były od razu zmodyfikowane. Czas korzystać z ostatniego dnia L4 i wracać do gry ;) Edytowane 4 Lutego 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorn Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 How to Fix Dead Space 2 Black Screen Problems and Game Crashes | Unigamesity Na przyszłość naucz się korzystać z google. To,że napisałem,że jestem bardzo leniwy odnosiło się do tego,ze nie chce mi się drugi raz opisywać tego problemu i wkleję mój post z innego forum... Co do problemu,z Google korzystać umiem i tak zrobiłem,link,który mi poleciłeś "przerobiłem" już jakiś czas temu.W pliku tekstowym nie muszę zmieniać tych wartości bo tak wyglądają one u mnie domyślnie.Tak jak pisałem wyżej szukałem w googlach i nie natknąłem się,aby przynajmniej 1 osoba miała identyczny problem jak mój(1 osoba na PCL,ale to zdarzyło się kilka razy w ciągu całej gry),dlatego nie mam już za bardzo pomysłów jak to naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) Spróbuj odpalić grę w oknie, przeinstaluj najnowsze sterowniki (tj. najpierw usuń wszystkie pozostałości Driver Cleanerem). Sprawdź także, czy komputer zawiesza się w stresie, sprawdzając podzespoły - najpierw procesor LinXem, GPU Furmarkiem, pamięci goldmemory bądź Orthosem na prio 9. Może zasilacz niedomaga? Sprawdź na innym, markowym. Wyłącz niepotrzebne procesy podczas grania (jakieś torrenty, software drukarki itp.), wyłącz firewalla i antywirusa. Oraz takie głupio-oczywiste pytanie - oryginał? @konkurs: no żal, żal... Edytowane 4 Lutego 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) tak jak kolega mówi uruchom w oknie i lukaj na uzycie proca. czy jest cały czas w użyciu, do grafy to chyba afterburner i lukaj uzycie gpu. możesz zainstalować stery 263.o6 od tesli. dobre są Edytowane 4 Lutego 2011 przez elfuego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorn Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) Spróbuj odpalić grę w oknie, przeinstaluj najnowsze sterowniki (tj. najpierw usuń wszystkie pozostałości Driver Cleanerem). Sprawdź także, czy komputer zawiesza się w stresie, sprawdzając podzespoły - najpierw procesor LinXem, GPU Furmarkiem, pamięci goldmemory bądź Orthosem na prio 9. Może zasilacz niedomaga? Sprawdź na innym, markowym. Wyłącz niepotrzebne procesy podczas grania (jakieś torrenty, software drukarki itp.), wyłącz firewalla i antywirusa. Oraz takie głupio-oczywiste pytanie - oryginał? @konkurs: no żal, żal... Sprawdziłem wszystkie podzespoły,wszystko w normie,to nie wina antywirusa ani firewalla.Zainstalowałem sterowniki tesla - to samo,napięcia zasilacza sprawdziłem miernikiem,są w normie.Jeśli coś będzie tutaj lekarstwem to tylko format myślę. EDIT:Zauważyłem,że zaraz po tym kilku sekundowym czarnym ekranie jest dźwięk taki jak przy otwieraniu/zamykaniu jakiejś aplikacji,chyba wiecie o który chodzi,jak ktoś ma Win 7 to ten dźwięk nazywa się Asterisk,dziwna sprawa :S Edytowane 4 Lutego 2011 przez Glorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) How to Enable AA in Dead Space 2 Klik Edytowane 4 Lutego 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Potwierdzam, AA działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 Na steamie piszą, że wersja PC jest "zepsuta". Nie odblokuje się nic więcej poza Riot Security RIG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Jak przejsc tego mutanta po drugiej stronei mostu ? Uploaded with ImageShack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 E E E E.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Zero Punctuation: Dead Space 2 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORZECH1976 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ma ktoś możliwość w ustawieniach grafiki przełączyc opcje "light quality" i "shader quality" z "high" na "very high" ? Gra ta używa DX11 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...