Gość dragonlore Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 fajny horror ponownie zagosci na naszych ekranach :) gram.pl Dead Space 2 potwierdzony na PC, PS3 i X360 Piątek, 27.02.2009, 13:01 | Pepsi | komentarzy: 5 Jeśli gra odniesie sukces, tworzy się kontynuację - ta niepisana reguła znajdzie zastosowanie w przypadku Dead Space'a. "Dwójka" zadebiutuje na platformach PC, PS3 i X360 w nieokreślonej przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 To mi się podoba. Gra była genialna! Can't wait Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 polygamia: Może informacja, że pojawi się Dead Space 2 nie jest specjalnie elektryzująca, bo to nic niespodziewanego, ale wreszcie mamy pierwszy dowód, że gra jest w produkcji. Zachodnie źródła powołują się na profil Pratika Patela z Electronic Arts na Linked In. Coś chyba było na rzeczy, bo profilu już nie ma, ale o grze wspomina się także tutaj. Wygląda na to, że faktycznie tytuł ten jest już w produkcji, a Patel został dyrektorem dewelopingu. Zapewne jednak nie usłyszmy o nim zbyt szybko po raz kolejny, bo na E3 EA zapewne skupi się raczej na promocji Dead Space: Extraction na Wii. No chyba, że uderzą z grubej rury i wszystkich zaskoczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Na thehut.com jest promo na Dead Space 2. http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/dead-space-2/10177583.html Mam jeden kod do oddania ( -10%) i po tym rabacie wychodzi w przeliczeniu ~ 55 złotych. Wysyłka gratis. Chętnego niech się odezwie na PW. edit. Pospieszyłem się z tym kodem, niestety jest już nieaktywny :( Ale nawet bez niego 65 PLN z dostawą to dobra opcja. Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...