seba_999 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) Witajcie. Mam Orange Freedom i z tego tytułu dostaję gratis 30 zł miesięcznie na wykorzystanie do sieci Orange. O ile połączenia/sms/mms do w/w sieci są 'finansowane' z tego 'konta' nasuwa mi się pytanie. Jeśli wejdę do Internetu przez gprs w telefonie to operator potrąci mi ze środków promocyjnych, czy normalnie z konta? Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 27 Lutego 2009 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Orange Biuro Obsługi Klienta Indywidualnego *100 z telefonu Orange - opłata za połączenie 1 zł lub zgodnie z Twoim planem taryfowym w Polsce: 510 100 100 z telefonu komórkowego innego operatora 0510 100 100 z telefonu stacjonarnego Zadzwon na ktorys z powyzszych numerow i przeczytaj osobie po drugiej stronie to co wlasnie tutaj napisales. Przestan zasmiecac internet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...