adriano14 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) Witam. Chciałbym sobie kupić jakieś urządzenie wielofunkcyjne takie do 400 zł. I prosiłbym was o pomoc w wyborze najlepszego urządzenia za tą cenę. Zależałoby mi na taniej eksploatacji ,tanich tuszach. Zastanawiam się nad kupnem Canona pixma mp540 co o nim sądzicie. Z góry dzięki za pomoc!!! Edytowane 27 Lutego 2009 przez adriano14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lekos Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja kupiłem HP F735. Drukuje szybko, skanuje też dobrze a ksero również może być. Tanie tusze oryginalne zarówno czarny jak i kolorowy kosztują 29 zł. Jedyną w/g mnie wadą to głośność tego urządzenia i wysuwanie tacki na papier ale ogólnie jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja mam 520x nawet design niczego sobie, jest dość duża miałem samą pixme i350 i była 2-3x mniejsza. Cicha też specjalnie jakoś nie jest, ale ciszej działa jak pixma. Skanowanie tu jest nieźle mój stary BearPaw wysiada w przedbiegach. Tacka z przodu i z tyłu wygoda nie tylko bajer. Używam tylko tuszy oryginalnych to tak średnio tanio to wychodzi. Dość szybko drukuje w/g dzisiejszych standardów, trochę przed rozpoczęciem musi pobziuczeć i dopiero. Ale ogólnie nie jest źle, coś wydrukuje z tabeli testowej(znalezionej na necie) wrzucam to na skaner i drukuje kopię odrobinę kolory są przygaszone ale na prawde i tak jakość kopii do oryginału może zadziwić na +. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, biorąc pod uwagę domowe zastosowanie. Zdjęcia foto wiadomo nigdy jakości fotolabu się nie uzyska ale trzeba "wsadzić" oko i być naprawdę wybrednym żeby narzekać na fotki z pięćsetki. Ustawień i softu też ma sporo, czyli gołego kombajnu się nie dostaje. Nie wiem co tam a właśnie nie mówię że to jakiś ideał bo pewnie są lepsze. Ale za 350zł z przesyłką to czego się spodziewać można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano14 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 No a co sądzicie o tym canonie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Bierz. Jak coś to serwis Canon-a w PL jest szybki i sprawny(wiem bo sprawdzałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano14 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 A ile kosztują tusze do tej drukarki?? O i na jakimś forum czytałem ze ten canon ma słaby skaner .Czy to prawda??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Sam sie zastanawiam nad tym mp540, tylko coraz trudniej go dostac, bo zastepuja go mp550. Tylko zastanawiam sie czemu, nie ma zadnych roznic w specyfikacji. Na tego mp540 zdecydowalem sie z powodu tanich zamiennikow i nie wiem czy moge byc rownie spokojny z tym nowszym modelem. Wprowadzaja nic nie rozniacy sie model z ciut wyzszym numerem i praktycznie ta sama cena, wiec diable tkwi pewnie w jakis szczegolach(ktow wie moze w jakich)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...