maroO Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 czesc Oto moj komp -athlon1600XP -epox8KHA+ (orginalny stary bios) -128ramu nieznanej firmy i druga kostka 128ramu samsunga obydwa DDR -rivaTNT2 ultra Mam pewien problem zwiazany z podkrecaniem procka.Chcialem podkrecic go na 1575 czyli athlon1900XP.Zmienilem w biosie z 133 na 150. Napecie dalem najwieksze czyli 1.85.Noi zapisalem w biosie.nastepnie uruchomilem i w czasie wgrywania windowsa uruchamia mi sie ponownie.czasami uda mu sie wgrac. Temperatura jest poprawan bo bo nie przekracza 50C. Powidzcie mi czemu sie restartuje noi pomuzcie? aha noi mam jeszcze jedno pytanie dla posiadaczy epox8kha+.Zwiazany jest z biosem.ostani firma wydala duzo nowych biosow.czy ktos juz je przeinstlwal.jezli tak to mial z flaszowaniem problemy czy dal mu cos bios a jak tak to jaki bios? czytalem niektore artykul zwiazanie z biosem pisalo ze niektore modele maja wade i przy flaszowania komp sie zwiesza i nie dziala nowy bios ? za pomoc z gory dziekuwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 wydaje mi się że pamięci nie wytrzymują takiego taktowania, a pozatym to nie wszystkie athlon1600XP zależy jaką masz serie 150 Mhz to juz troche dużo jak na Athlona xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroO Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 zmienial ktos biosa na epox8hka+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 -128ramu nieznanej firmy i druga kostka 128ramu samsunga obydwa DDR niezły tekst :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 mi chodzi taki zestawik na fsb 150 turbo cl2 na kingstonach ale na napieciu 3V :) znmiejsz np na 148 i pobaw sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroO Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 kat jak uzyskales 3V przeciez najwiekszy w biosie to 1.85 czy 1.95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 3v ale na pamieciach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...