KaxxL Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam Mam taki problem. Mam uszkodoznego laptopa... popsuta karta graficzna, ale ostatnio dowiedzialem sie ze to wada fabryczna i nawet po GW powinni mi to naprawic, wiec wszystko ugadalem na live chat, w pon bedzie kurier, mysle gitara. Patrze wczoraj, i nie wierze wlasnym ocza LAPTOP SIE WLACZA juz z 20 razy z rzedu mi sie wlaczyl i dziala [nie wiem jak dalej bo nie mam dysku ;)] Co mam teraz zrobic? Bo juz kiedys tak mialem ze sie wlaczyl kilkanascie razy z rzedu a potem znowu, sie nie wlaczal i potem przez 2 miechy sie nie wlaczyl. Napisac jakas kartke i wsadzic w pudelko co i jak? Bo nie chce zeby mi skasowali 100zl za ogledziny i odeslali ze dziala! Skoro i tak za pare dni bedzie to sam Doradzcie cos ;) Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Skoro to wada fabryczna, oni o tym wiedzą to i tak czy siak naprawią, bo chyba znają sytuację, że usterka nie w każdej chwili może się uwidocznić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Niby tak ale to jest Polska, przez 3 miesiace ani raz sie nie wlaczyl a teraz musial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Tak jak pisałem, jeśli to jest znana im wada danej serii, modelu itp. to wymieniają wszystkim w ramach gwary, zresztą to Ty gadałeś z nimi nie ja. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Gadalem, ale wtedy jeszcze nie dzialal ;) Podalem ile razy pika i stwierdzil konsultant ze raczej karta i jest to usterka fabryczna i wymienia... A teraz nie dowiem sie jak to bedzie skoro sie wlacza bo juz maja zamkniete. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Gadalem, ale wtedy jeszcze nie dzialal ;) Podalem ile razy pika i stwierdzil konsultant ze raczej karta i jest to usterka fabryczna i wymienia... A teraz nie dowiem sie jak to bedzie skoro sie wlacza bo juz maja zamkniete. ;) Skoro tak stwierdził to tego się trzymaj, chyba nie będą całego dnia włączali i wyłączali laptopa, albo podejrzewali, czy nie ściemniałeś czasem i przypadkiem nie chcesz ich naciągnąć na wymianę sprawnej karty graficznej (bo Ci się np. nudzi) tylko wymienią to "od ręki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 wydrukuj kartke z opisem problemu i ja wsadz w lapka ;) przynajmniej bedzie jasna sytuacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Tak tez zrobie dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...