Skocz do zawartości
KaxxL

Laptop Pech X2 Co Robic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki problem. Mam uszkodoznego laptopa... popsuta karta graficzna, ale ostatnio dowiedzialem sie ze to wada fabryczna i nawet po GW powinni mi to naprawic, wiec wszystko ugadalem na live chat, w pon bedzie kurier, mysle gitara. Patrze wczoraj, i nie wierze wlasnym ocza LAPTOP SIE WLACZA juz z 20 razy z rzedu mi sie wlaczyl i dziala [nie wiem jak dalej bo nie mam dysku ;)]

Co mam teraz zrobic? Bo juz kiedys tak mialem ze sie wlaczyl kilkanascie razy z rzedu a potem znowu, sie nie wlaczal i potem przez 2 miechy sie nie wlaczyl.

Napisac jakas kartke i wsadzic w pudelko co i jak? Bo nie chce zeby mi skasowali 100zl za ogledziny i odeslali ze dziala! Skoro i tak za pare dni bedzie to sam

Doradzcie cos ;)

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gadalem, ale wtedy jeszcze nie dzialal ;) Podalem ile razy pika i stwierdzil konsultant ze raczej karta i jest to usterka fabryczna i wymienia...

A teraz nie dowiem sie jak to bedzie skoro sie wlacza bo juz maja zamkniete. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gadalem, ale wtedy jeszcze nie dzialal ;) Podalem ile razy pika i stwierdzil konsultant ze raczej karta i jest to usterka fabryczna i wymienia...

A teraz nie dowiem sie jak to bedzie skoro sie wlacza bo juz maja zamkniete. ;)

Skoro tak stwierdził to tego się trzymaj, chyba nie będą całego dnia włączali i wyłączali laptopa, albo podejrzewali, czy nie ściemniałeś czasem i przypadkiem nie chcesz ich naciągnąć na wymianę sprawnej karty graficznej (bo Ci się np. nudzi) tylko wymienią to "od ręki".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi