^ZoLtaR^ Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Jak w temacie, kumpel ma okolo 100zl na to przedsiewziecie, z gory dzieki za ewentualne sugestie/podpowiedzi. Bede wdzieczny za kazde info :wink: pozdrawiam ZoLtaR 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ja mam BOXowy ale czytałem wiele recenzji coolera ThermalTake IndigoORB P4 i on sprawuje się podobno znakomicie kosztuje ok 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ja mam BOXowy ale czytałem wiele recenzji coolera ThermalTake IndigoORB P4 i on sprawuje się podobno znakomicie kosztuje ok 100zł a nie wiesz przypadkiem gdzie to piorunstwo mozna kupic? UPDATE: to nie jest przypadkiem ten http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2159 ?? moze ktos jeszce jakies propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...