Sqter Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Sorki jeśli już było , proszę jednak o szybką odp. Jest laptop z zainstalowaną Vistą. Są 2 partycje. Czy mogę zainstalować na drugiej partycji WinXP ? Oczywiście chciałbym mieć możliwość wyboru systemu. Kiedyś tak robiłem na starym kompie gdzie miałem jeszcze Win98 i XP. Było OK. Czy w przypadku Visty mogę postąpić podobnie ? Jakieś problemy ? Jeszcze jedno , laptop to Acer Aspire 5520. Na stronie producenta widzę tylko sterowniki do Visty :( Możliwe, że nie będzie sterowników pod XP ? Edytowane 28 Lutego 2009 przez Sqter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Jakos sie napewno da;P Tylko nie wiem czy nie bedzie jakiegos problemu instalujac starszy system posiadajac juz nowszy (xp wtedy napewno zadziala ale nie wiem czy vista sie wlaczy) Na pewno problemow nie ma jesli jest zainstalowany XP a chcemy na drugiej partycji zainstalowac viste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Czy ktoś jeszcze mógłby coś doradzić ? No i co z tymi sterownikami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...