Skocz do zawartości
Vidic

Antec Truepower 480w

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mój kolega chce kupić zasilacz jak w temacie, bo stary uległ awarii, a raczej został uszkodzony ręcznie :D [be Quiet 450w]. Co możecie o nim powiedziec?? Warto go kupić?

Jego konfig to:

Proc - E7300

Mobo - Asus P5QL Pro

GPU - Radek HD 4870 512Mb

Ram - 2x2Gb ocz 1066

2 dyski twarde

Pozdrawiam.

Edytowane przez Vidic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzikidaniel ---> sprzeda, ale to trochę potrwa, a zasilacza potrzebuje szybko. Ale ogólnie dobry pomysł.

Niestety nic z tego Anteca nie wyszło. Był w kiepskim stanie i kolega postanowił go nie brać. Ma jednak okazję za 130zł kupić taki zasilacz TAGAN TG430-U22 430W. Opłaca się go kupić? Czy uciągnie mu ten sprzęt z OC? Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję szybko odpowiedzi na pytanie, czy opłaca się kupić własnie tego TAGANA, tylko, ze ma on 3 lata? Proszę o szybką odpowiedź. Ile lat wytrzymują zasilacze?

Edytowane przez Vidic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok dzięki dzikidaniel i SaVka za pomoc. Kolega kupił tego TAGANA. I nie złość się, bo wyraźnie napisałeś, ale chciałem się upewnić czy warto jeżeli ma 3 lata. A to czy będzie cicho to nie mój problem, bo to nie dla mnie. Zresztą podbno ma on zmieniony wentylator na cichszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi