Vidic Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Witam. Mój kolega chce kupić zasilacz jak w temacie, bo stary uległ awarii, a raczej został uszkodzony ręcznie :D [be Quiet 450w]. Co możecie o nim powiedziec?? Warto go kupić? Jego konfig to: Proc - E7300 Mobo - Asus P5QL Pro GPU - Radek HD 4870 512Mb Ram - 2x2Gb ocz 1066 2 dyski twarde Pozdrawiam. Edytowane 28 Lutego 2009 przez Vidic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Truepowery są bardzo porządne. To taki starszy Neopower (ten nowy jednak lepszy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Czyli można sie pokusić o jego zakup? Bez problemu będzie mógł podkęcać proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Jeśli w jakiejś okazyjnej cenie to warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 130zł to okazjyjna cena?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 brzmi dobrze, ale: z gwarancją czy bez? ile używany? w jakim stanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Akurat tego nie wiem. W tej chwili nie mam jak, ale potem się zapytam kolegi i mi powie, a ja napiszę. Ale wielki dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Drobiazg ;) Tak czy inaczej cena nie jest wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Niech sprzeda tego BQ (o dziwo szkodzone markowe zasilacze chodzą bardzo drogo) i niech kupi takiego samego. Powinno starczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 dzikidaniel ---> sprzeda, ale to trochę potrwa, a zasilacza potrzebuje szybko. Ale ogólnie dobry pomysł. Niestety nic z tego Anteca nie wyszło. Był w kiepskim stanie i kolega postanowił go nie brać. Ma jednak okazję za 130zł kupić taki zasilacz TAGAN TG430-U22 430W. Opłaca się go kupić? Czy uciągnie mu ten sprzęt z OC? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Jak za 130zł to naprawde warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Potrzebuję szybko odpowiedzi na pytanie, czy opłaca się kupić własnie tego TAGANA, tylko, ze ma on 3 lata? Proszę o szybką odpowiedź. Ile lat wytrzymują zasilacze? Edytowane 3 Marca 2009 przez Vidic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Niewyraźnie napisałem? Jak za 130zł to warto. Ale nie licz na to że bdzie cicho bo wszystkie U22 to wyjce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Ok dzięki dzikidaniel i SaVka za pomoc. Kolega kupił tego TAGANA. I nie złość się, bo wyraźnie napisałeś, ale chciałem się upewnić czy warto jeżeli ma 3 lata. A to czy będzie cicho to nie mój problem, bo to nie dla mnie. Zresztą podbno ma on zmieniony wentylator na cichszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...