sojan Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam. Mam problem z laptopem Fujitsu Siemens Amilo pro, który niestety zaliczyl upadek z biurka. Po upadku niestety nie reaguje na nic !!! Wyjąłem płyte główną i w związku z tym pytanko : czy po podłączeniu zasilacza zewnętrznego powinna się zapalic dioda sygnalizująca podłączenie tegoż ???? Płyta jest wyjęta i oprócz procesora nie ma nic więcej podłączonego !!! Z góry diękuje za jakąś podpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam. Mam problem z laptopem Fujitsu Siemens Amilo pro, który niestety zaliczyl upadek z biurka. Po upadku niestety nie reaguje na nic !!! Wyjąłem płyte główną i w związku z tym pytanko : czy po podłączeniu zasilacza zewnętrznego powinna się zapalic dioda sygnalizująca podłączenie tegoż ???? Płyta jest wyjęta i oprócz procesora nie ma nic więcej podłączonego !!! Z góry diękuje za jakąś podpowiedź. Niekoniecznie musi, To ze jest "światełko" oznacza najczęściej że jest bateria ładowana. Dopiero jak włączysz ją Powerem to zaczyna pracować i dioda sygnalizuje ale ta na czysto to nie musi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...