wierch Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Witam Problem mam z kalibracją a właściwie z jej brakiem klikając w panelu obsługa przycisk wyrównanie głowic drukujących drukarka zabiera papier po czym niby cos drukuje i na koniec wypluwa pustą kartke i wyświetla błąd ze głowice sa zatkane w opcjach znalazłem reczne wyrównanie tylko nie wiem dlaczego nie drukuje wogóle testu kardridza BK pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2009 przez wierch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Drukarka zgłasza Ci że: głowice sa zatkane To jak ma niby wydrukować te linie testowe? musiałeś ją refilować jakimś syfiastym tuszem i teraz masz babo placek. Możesz też pomoczyć głowice w czystej wodzie lub jakimś preparacie może ruszy dysze jak zaschły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...