memphis94 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Mam pytanko macie jakies programy do testowania myszki np. ze ten program pokazuje zasieg myszki, dpi itd... itp..?? z gory thx... moja mysz:Mysz laserowa MICROSOFT Wireless Laser Mouse 5000 Edytowane 28 Lutego 2009 przez memphis94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Polecam Paint + linijka + długopis ;) (tyle wystarczy aby zmierzyć rozdzielczość i wykryć czy nie jest "symulowana") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphis94 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Polecam Paint + linijka + długopis ;) (tyle wystarczy aby zmierzyć rozdzielczość i wykryć czy nie jest "symulowana")No wiem ale slyszalem ze sa do tego programy ale nie umie znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 No wiem ale slyszalem ze sa do tego programy ale nie umie znalescJest program Vmouse który może ułatwić pomiary ("może" bo na XP ułatwiał ... a na Vista coś kontrola interpolowania nieteges). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphis94 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Jest program Vmouse który może ułatwić pomiary ("może" bo na XP ułatwiał ... a na Vista coś kontrola interpolowania nieteges). Dzieki za programi juz sie zabieram za testowanie thx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...