binio21 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Chce sobie kupić laptopa w cenie do około 2200zł. Najważniejszą sprawą jest to aby miał wyjście HDMI, bo będę chciał podłączyć go do telewizora. Upatrzyłem Samsunga R510, dobry procek, karta niezintegrowana... Czy polecicie coś innego, lepszego w podobnej cenie? Ogółem to: - HDMI koniecznie, - WiFi koniecznie, - dysk nie musi być duży, 120Gb w zupełności styknie, - matryca 15,4", - co najmniej 2GB ramu, Będę pracował na Viście, ale czy XP'ka też się da zainstalować na R510? XP będzie mi później potrzebny do nauki. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 mam samsunga r510 już 3 miesiąc polecam go bez problemu da się zainstalować xp i nie ma problemów z jego działaniem,visty osobiście nie używam ale próbowałem i spoko działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 A jak się sprawuje karta graficzna (Gf 9200 256MB). Może da się dostać coś lepszego w podobnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Polecam ten laptop. Mam go od listopada 2008r (był wtedy w Tesco za 1999zł z procesorem T5800 i 3GB ramu). Aktualnie mam nawet dwa w domu Samsungi R510 ;), tzn. drugi nie mój, ale muszę mu wgrać programiki, bo tamta osoba nie umie. Ten drugi kupiony był w Tesco wczoraj za 1999zł też, ma procesor T3400, 2GB ramu, Viste Basic, dysk 160GB i grafikę 9200M GS. Ogólnie działa fajnie też. Polecam. Na marginesie, to póki co ostatni dzwonek na kupno laptopa po tańszej cenie, bo wczoraj w Kielcach nigdzie indziej nie było laptopa o podobnych parametrach w tej cenie... kosztowały ok. 2300zł, a w MediaMarkcie identyczny Samsung R510 jak ten co go kupiłem w tamtym roku był za... 2899zł i bezczelnie promocja pisało na nim ;):(. Ponadto np. Fifa 09 działa mi na nim płynnie w niskich detalach ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...