marco Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 GW juz wielokrotnie publikowala jesli nie bzdury to conajmniej informacje niesprawdzone O wersji samoinstalacyjnej slysze od kilku miesiecy i narazie jakos efektu nie widze. Bardziej martwi mnie fakt ze oni moze rzeczywiscie chca sprzedawac modemy na USB co dlamnie osobiscie jest jakims tragicznym nieporozumieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 niech robi co chca byle bylo szybciej, taniej, lepiej :twisted: ja chce tylko taniochy,szybkosci i komfortu(no i zasiegu :wink: ) reszta mi WISI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 nie chce mi sie wszystkiego czytac wiem z TPSA - dzial obslugi klienta ze chca sie pozbyc SDI bo im po prostu nie pasi i prawdopodobnie cena neo+ spadnie do okolich dzisiejszego SDI ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mod:3d Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Prawda jest taka ze TP zaprzestaje montowac SDI. Przeciez jak obnizą za SDI to nikt nie bedzie chcial ich Z.a.j.e.b.i.s.t.y.c.h. pakietów internetowych buahahaha. Jednym slowem raczej nie obniza. P za tym każdy woli dołożyć i założyć Z.a.j.e.b.i.s.t.ą Neo + która jest tylko w 22 miastach i non stop się coś sypie!! P.S. do TPSA <br> Życzę szybkiej plajty i śmierci! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a ja bym wolał właśnie żeby obniżyli bo 512 mi niepotrzebne a nie chce wywalać 200 zeta miesięcznie na net.. więc takie SDI za powiedzmy 70-90 zeta miesięcznie by mnie całkiem urządzało.. no ale raczej nie ma co na to liczyć.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Prawda jest taka ze TP zaprzestaje montowac SDI. Przeciez jak obnizą za SDI to nikt nie bedzie chcial ich Z.a.j.e.b.i.s.t.y.c.h. pakietów internetowych buahahaha. Jednym slowem raczej nie obniza. P za tym każdy woli dołożyć i założyć Z.a.j.e.b.i.s.t.ą Neo + która jest tylko w 22 miastach i non stop się coś sypie!! P.S. do TPSA <br> Życzę szybkiej plajty i śmierci! :twisted: 22 miastach? tu gdzie ja mieszkam [szczecinek miedzy slupskiem a pila, 40000 ludzi] juz jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mod:3d Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a ja bym wolał właśnie żeby obniżyli bo 512 mi niepotrzebne a nie chce wywalać 200 zeta miesięcznie na net.. więc takie SDI za powiedzmy 70-90 zeta miesięcznie by mnie całkiem urządzało.. no ale raczej nie ma co na to liczyć.. ;/ Sdi chcą całkowicie zlikwidować!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...