primosz Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Mam w domu wi-fi a dno niego podpięty serwer (z XP) jest to serwer WWW, oraz FTP. do tego serwera ostatnio podłączyłem switcha (aby podpiac 2 komputery przez niego do sieci). Wszystko ustawiłem (kliknołem "mostkowanie" w panelu z połączeniami. Wszystko hulało przez 20 min. po czym serwer przestał odpowiadać (po prostu odłączył się od wi-fi). Co ciekawe usunięcie mostkowanego połączenia w panelu rozwiązuje ten problem o tyle że serwer podłącza sie spowrotem do wi-fi. Czym może to być spowodowane? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 A nie lepiej zrobić udostępnianie połączenia internetowego, zamiast "mostkowania"? Chyba, że o co innego chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpAceR Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Sprawdź oszczędzanie energii dla karty sieciowej (WiFi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...