Crevw Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Eh, nie lubie mieć takich dylematów. Potrzebna mi grafa :lol: "very low end" , a mam do wyboru: ATi RAGE 128 32MB i Riva TNT2 PRO 32MB. No i chyba proste pytanie, która lepsza???????????????????? obie w cenie 150 zetuf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Cytat Eh, nie lubie mieć takich dylematów. Potrzebna mi grafa :lol: "very low end" , a mam do wyboru: ATi RAGE 128 32MB i Riva TNT2 PRO 32MB. No i chyba proste pytanie, która lepsza???????????????????? obie w cenie 150 zetuf Ja bym brał ATi, bo lubie tą firmę. Zwłaszcza jak to oryginał, to będzie dobra jakość obrazu 2D, a wydajność między TNT, a TNT2. Co do TNT, to sprawdź czy to przypadkiem nie jest TNT2 M64 PRO - taki mutant, innymi słowy - często zwykły M64. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 z tego wszytskiego wziol bym ATI . A czemu nie chcesz Voodoo 3 3000? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Cytat z tego wszytskiego wziol bym ATI . A czemu nie chcesz Voodoo 3 3000? A dlaczego akurat Voodoo3 i to 3000? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Cytat z tego wszytskiego wziol bym ATI . A czemu nie chcesz Voodoo 3 3000? Nie znam... :oops: Jakie to ma parametry?? Zależy mi raczej na szybkości niż na jakości. a co do TNT to jest to pełna wersja PRO, czyli to jest szybsze od ati? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Cytat Nie znam... :oops: Jakie to ma parametry?? Zależy mi raczej na szybkości niż na jakości. a co do TNT to jest to pełna wersja PRO, czyli to jest szybsze od ati? Voodoo nie znasz? O kurcze :) Voodoo jest dużo szybsze, ale już driverków pod tego nie będzie (prawdopodobnie) bo firma 3dfx została wykupiona przez Nvidię. W takim wypadku polecam TNT2 Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Cytat Cytat Nie znam... :oops: Jakie to ma parametry?? Zależy mi raczej na szybkości niż na jakości. a co do TNT to jest to pełna wersja PRO, czyli to jest szybsze od ati? Voodoo nie znasz? O kurcze :) Voodoo jest dużo szybsze, ale już driverków pod tego nie będzie (prawdopodobnie) bo firma 3dfx została wykupiona przez Nvidię. W takim wypadku polecam TNT2 Pro. Nie no firme znam, ale nie wiem jakie ma parametry to 'cudo', no i ile kosztuje , jeżeli da się to nabyć nawiasem mówiąc - z tego co wiem to nowej"raczej" nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Cytat A dlaczego akurat Voodoo3 i to 3000? :) Dobra, ale mi namieszaliście :( 1. Czyli vodoo 3 3000 jest szybsze od Tnt2 PrO??? 2. Lisek co jest nie tak z tą kartą. Na allegro można ją kupić za jakieś 100 zeta - chyba to by sie kalkulowało?! Znalazłem jeszcze coś takiego vodoo 5500 w takiej cenie http://www.allegro.pl/showitem.php?item=5348175 Co wy na to????????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Bierz Vodoo5500 - to jest niezla okazja. Tylko ciekawe czy dziala..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Cytat Gr00bY Mazur"]Bierz Vodoo5500 - to jest niezla okazja. Tylko ciekawe czy dziala..... Jak jest z wydajnością tej karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 co checie od voodoo. jest 3x lepsze od rivy. Na tej karce jade do dzis. Chodza raczej wszystkie gierki [tylko czasem z detalami sobe trzeba dac spokój] ale 800x600 wyciaga spokojnie na wszystkich garch [nawet w rtcw w full detal] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Cytat Cytat Gr00bY Mazur"]Bierz Vodoo5500 - to jest niezla okazja. Tylko ciekawe czy dziala..... Jak jest z wydajnością tej karty Wydajność v5 5500 jest porównywalna z gf2 gts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Cytat Jak jest z wydajnością tej karty Cytat Wydajność v5 5500 jest porównywalna z gf2 gts e, chyba przegiełeś z tym dziforsem :? k2 jaki masz model tego 3dfx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 na twoim miejscu bral bym TNT2 pro moze uda ci sie ja o/c do poziomu zblizonego do TNT 2 Ultra a to juz pomyka nie najgorzej - bije GF2mx 200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Z tego to napewno V3000 najlepiej,posa rzekomym gorszym w efekty 3D jest to zdecydowanie najlepsza/najszybsza karta z tychze.Wystarcz V2000 jak nie potrzebujesz TVo,z wiatrakiem pomyka jak V3000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Wlasnie jetem poczatkujacy-dlaczego? Nowe forum wymaga ponownej rejestracji czy tylko tymcxzasiwe haslo stracilo waznosc,jesli wymaga ponowenej rejestracji to nowe nie przypadlo mi do gusto-jak dla mnie za mala podzialka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Cytat Eh, nie lubie mieć takich dylematów. Potrzebna mi grafa :lol: "very low end" , a mam do wyboru: ATi RAGE 128 32MB i Riva TNT2 PRO 32MB. No i chyba proste pytanie, która lepsza???????????????????? obie w cenie 150 zetufZ tego bierz Rive. Jezeli masz mozliwosc w tej cenie lub nawet nizszej kupic VooDoo 3 3000 to sie nawet nie zastanawiaj tylko kupuj- jest szybsza od Rivy TNT2 Ultra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zylak Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ja bym wybrał ati, mialem kiedys podobna i bylem z niej bardzo zadowolony :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Cytat Cytat z tego wszytskiego wziol bym ATI . A czemu nie chcesz Voodoo 3 3000? A dlaczego akurat Voodoo3 i to 3000? :) Lisek z twojej odpowiedzi wnioskuje, że chcesz mnie przestrzec przed tą kartą, chciałbym sie dowiedzieć dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 voodoo miałem na jeden dzień u siebie i musze powiedzieć że jest ona tek ze dwa (conajmniej) lepsza od TNT2 ja bym brał 3voodoo podkreślam że ta karta biega dobrze na w2k jak i na xp bo o 9x to rzecz jasna stery są dostępne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 a nie wiecie czy wersje pCI są dużo słabsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ja tez miałem voodoo 3 i muszę przyznać że nieźle zasuwała i jest szybsza od TNT2. Tylko że na voodoo 3 nie działa MOH, ale np:w RTTCOW grałem prawie na full detalach 800x600 i tylko czasem coś tam chrupneło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 naprawde low end a może lepiej dodac parę zetów i kupić używanego np Geforce 256 Pro Creative. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 eee to jest chyba jednak kiszna karta wtedy cto chyba nie wiele droższy kyro1 jest a to juz inna bajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Cytat eee to jest chyba jednak kiszna karta wtedy cto chyba nie wiele droższy kyro1 jest a to juz inna bajka Tego CLAPa z ddr to chyba mało która płyta pociągnie mam bx i może być róznie. Biore też pod uwage tego vudziaka pod PCI ale ni wiem jak to sie ma do agp :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Creative żre prądu jak nie wiem ale co tam zaraz wszyscy zaczną wymieniać wszystkie Gf2 i z low end się zrobią GF4 Ti 4600 :) :) jak juz tak wybiera to ja biorę Rive pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo07 Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ja tam mam tego Creativa i już na paru płytach bez problemu odpalałem :) i jestem zadowolony z niego bardzo 8) A z tych kartek to też voodoo 3000 polecam. Bardzo fajna i najwydajniejsza z tych wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Najlepsza karte jak masz malo kasy to V2000 albo V3000jak sie poszczesci sa sporo lepsze od RIvek czy innych "Tajwanow" .Jak masz wiecej kasy doloz i kup KYRO2 nawet nowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 A wersje na PCI polecam ,prawie nic to nie zmienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Cytat A wersje na PCI polecam ,prawie nic to nie zmienia.Tylko ze z tego co pamietam to wersja PCI jest drozsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...