kilab Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Zacznę od sytuacji w jakiej jestem. Przedwczoraj dostałem nowy monitor LCD LG W1942S (model z monitora) W1942(Analog) - z systemu. Oczywiście odłączyłem wysłużony już CRT i podłączyłem nowy. Nie zdążyłem wsadzić płyty CD ze sterownikami do napędu a tu patrzę sterownik instaluje się sam. No to spoko myślę, tylko zamiast triumfalnego pożegnania kreatora instalacji zostałem poinformowany, że wystąpił problem podczas instalowania tego sprzętu :/. Kij z tym se myślę, rozdzielczość działa to niech mu będzie, nie będę walczył. Jednak po klknięciu na przycisk Zakończ, okno kreatora zamyka się i po chwili system znów informuje, że został odnaleziony nowy spręt i próbuje instalować oprogramowanie dla niego. I tak cały czas w kółko jeśli zamykam kreatora. Niestety, za każdym razem kończy się tak samo jak za pierwszym razem. Próbowałem usuwać monitor z menedżera urządzeń i instalować na nowo ze wskazaniem na sterowniki z płyty oraz pobrane z sieci. Nic nowego to jednak do sprawy nie wnosi. <_< Dodam, że posiadam zainstalowany system MX czy coś z tej serii, chodzi o modyfikowanego XP'ka. Myślę, że system może być przyczyną. Bez sensu jednak jest robienie formata dla jednego monitora :( Liczę na waszą pomoc, jak coś to pytajcie, dopiszę resztę informacji potrzebnych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Ja bym obstawiał winę systemu operacyjnego. Ludki napalają się na te burackie wersje mx, pro speed, angel edition i jeszcze bóg wie co a potem same problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 hmm, a weź odinstaluj stery od karty graficznej, restart i ponowna ich instalacja trzeba kombinować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...