Milo Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Mam takie zapytańie tak jak w temacie widzicie te symbole [C000] to jest chyba model mojego Audigy przynajmniej tak mi sie wydaje bo jest to oznaczenia w panelu sterowania w opcjach dziweku i teraz tak co to jest za model czy jest to Audigy Player Czy Audigy Gamer czy cos takiego bo widziałem dużo wersji i czy te wersje rużnią się czymś szczegulnym czy to nie jest tak jak w przypadku SB Live! Player 1024 a SB Live Value a SB Live 5.1?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 z tego co wiem to nie jest zaden symbol karty bo po przelozeniu w inny slot PCI powinno byc juz co innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 J.w. To nie jest oznaczenie modelu, to swoistw Creativowskie oznaczenie adresu karty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 To jak rozpoznac jaki model ma się Audigy i jeszce jedno czy są gorsze i lepsze modele Audigy oprucz Platinuim oczywiście i czy te starsze wersje ruznia się od nowszych?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Model pisze na karcie :) Prawy gorny rog :) Ja na Live! 5.1 mam SB0100 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...