-=Maq=- Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Co myślicie o tym phonie? Zna moze ktoś linki z info o tym tel. oprócz www.nokia.com :D Prosze o wymienianie zalet jak i wad tego telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zalet ma tyle co i wad. Dla mnie ten telefon jes za duzy i za ciezki. Wolalbym juz P800. A tak na serio to nie lubie wodotryskow w telefonach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 http://www.gsmonline.pl/tests/?link=show_d...tails.php?id=98 - test http://www.gsmonline.pl/articles/?link=sho...tails.php?id=58 -galeria http://www.gsmonline.pl/articles/?link=sho...tails.php?id=52 -galeria http://www.gsmonline.pl/ poszukaj na tej stronce czegos wiecej :) jak to nie wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Mam ten telefonik jest zje...y , ale wszytko zalezy czego oczekujesz o phona. Wcale nie jest taki duzy, jest ładniejszy( to moja opinia :)) od p800, jego jedynymi wadami jest brak wymiennej pamięci i słaba bateria ale do wszystkiego można przywyknąć. A tak wogóle to to jest mały komputer nawet w dooma można sobie pograc i snails(cos jak wormsy tylko zamiast robali są ślimaki) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Hmmm przypuszczalnie mam baterie, która trzyma 2 tyg. przy non stop urzywaniu jego "dóbr". Ma jakieś inne wady? Jakiej jakości są zdjęcia przez niego robione i czy mozecie je pokazać :D? (oczywiście te takie hmm...intymne prosze zachować :P) Poluje na tego phona, a na allegro można go dostać za 1400zł to i tak lepiej niż np. w salonie plusa za 2600zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Hmmm co od niego oczekuje - zasięg musi mieć conajmniej dobry,zdjęcia niemuszą być super duper jakości, ale to nieznaczy, że maja być o kitu. Klawisze normalne tzn. nie takie pesteczki jak w Nokii 8310, czy 6510 :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Hmmm co od niego oczekuje - zasięg musi mieć conajmniej dobry,zdjęcia niemuszą być super <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakości, ale to nieznaczy, że maja być o kitu. Klawisze normalne tzn. nie takie pesteczki jak w Nokii 8310, czy 6510 :evil: . A o edycji postow, poprzez "Zmien" to slyszales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 :P:P sorry :o ale to już tak odruchowo, bo siedze też na innych forach i opcji "zmień" niema i tak napisałem kolejnego posta z przyzwyczajenia - sorki raz jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Moja Motorolka lepsza :P Szczeże mówiąc wolałbym tego nowego Sony Ericssona P800, miałem go 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ey pliz prosze o wypowiadanie się na temat tego modelu tel. głównie adresuje ten topic do posiadaczy tego tel. ale Ci co mieli styczność z nim tez prosze o wypowiedzi. BTW: motolotnia nigdy niebyła lepsza od Nokii :P dobra żartuje - poprostu nieznoszre motorolii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Jakość zdjęć jest dobra, ale pod warunkiem ze robione są przy świetle dziennym, mowa tu o programiku, który jest standardowo z telefonem, bawiłem się tez kilkoma innymi, ogólnie są niezłe aczkolwiek minimalnie gorsze od tych z T68, ale to cena za wbudowany aparat na korzyść 7650 przemawia wyświetlacz jest po prostu genialny a nie jak ta popierduła z T68, na której nic nie widać.. Dodatkowo można używać jej jako kamery już nawet na stronie noki jest oficjalny programik do 7650 za pomocą, którego można nagrywać filmiki z dźwiękiem oczywiście :). Ogólnie ja nic innego bym nie kupił i ani chwili nie żałowałem wydanej kasy. Niestety w piątek wysłałem telefon do krainy wiecznych łowów i teraz czekam 2 tygodnie aż wróci z serwisu :( A i koniecznością jest posiadanie irdy, bo o BT przy jego kosztach nie warto wspominać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ja mialem nowki funki po 1400. Ale mi telefon nie lezy. Jak dla mnie za wielki. Telefon to telefona anie palmtop, komputer, aparat i dopiero telefon :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zalezy czym się zajmujesz, bo np. mi taki telefon baaardzo by się przydał. Widziałem tylko raz w akcji, ale to była odległość bo ja wiem 3m i ciężko sprawdzić co ten "chipek" robił. Jeszcze jedno pytanie: co myślicie o tych 7650 na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ja kupiłem na allegro swój telefon, trzeba tylko wybrać odpowiednio, na pewno nie kupować od zero albo jedno gwiazdkowców chyba ze odbiór osobisty. Ja tam zakupiłem od kolesia i byłem zadowolony wcześniej oczywiście ustaliłem wszystko (jak przesyłka i czym) przelałem mu całość kasy na konto a na drugi dzień miałem telefon. Ale wszystko zależy ja osobiście nie robię interesów z ludźmi, którzy nie maja podanego numeru telefonu, zawsze musze pogadać z danym osobnikiem i dopiero podejmuje decyzje, nigdy się jeszcze nie naciąłem, i tak po 50 aukcjach nigdy nie musiałem wystawić negatywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...