storm Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Witamm mam taki problem noo w sumie nie ja tylko muj koles a mianowicie zostaly zmienione jego hasla na gg i poczcie nie wiadomo w jaki sposob prawdopodobnie to ktos z sieci i teraz rodzi sie pytanie jak wyciagnac hasla czy sie da i jakim softem prosil bym o jak najszybsza odpowiedz bo koles jest zalamany a bardzo mu zalezy na odzyskaniu tego :) :) pozdro :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 do gg jest lamacz hasel jednak sma go posuzkuje alke jak facet zlamaal na gg to tamten byc moze mial takie samo na maila no is sie stalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Na gg to niewiem jak złamać hasło, do łamania haseł maila sa programy. Na nawet jeden taki napisz na maila to ci go za pare dni wyśle, jak odzyskam hdd od kumpla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 hmmmm tak ale z gg wyciagnie stare haslo a nie nowe tak wiec najpierw trza odzyskac haslo do poczty a ten progs znajdziesz tutaj http://www.powergg.digi.pl/download.php?s=3 pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Na gg to niewiem jak złamać hasło, do łamania haseł maila sa programy. Na nawet jeden taki napisz na maila to ci go za pare dni wyśle, jak odzyskam hdd od kumpla spox meila mam podnego w podpisie wielkie dzieki :) ale moze ktos zna jakis progs na juzzzzz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 hmmmm tak ale z gg wyciagnie stare haslo a nie nowe tak wiec najpierw trza odzyskac haslo do poczty a ten progs znajdziesz tutaj http://www.powergg.digi.pl/download.php?s=3 pozdro:) ten twój prox łamie hasła gg ja mam prox do łamania haseł skrzynek mailowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 hmmmm tak ale z gg wyciagnie stare haslo a nie nowe tak wiec najpierw trza odzyskac haslo do poczty a ten progs znajdziesz tutaj http://www.powergg.digi.pl/download.php?s=3 pozdro:) ten twój prox łamie hasła gg ja mam prox do łamania haseł skrzynek mailowych. tak wiem ale KOBUS szukal tego progsa :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 program nazywa sie Advanced Mailbox Password Recovery 1.1.16 116 postaram sie znaleśc jakiś link do niego. Mam juz cracka www.and.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 http://www.elcomsoft.com/prs.html. To któryś z tych sam sobie poszukaj i tak jestem zadobry dla ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 wielkie wielki dzieki masz piwooo :) dobze ze sa jeszcze tak dobzy ludzie jak tyyyyyy hehehe :) jeszce raz dzieki :) :) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 a w tym łamaczu od gg ja go nie umiem uzywac:) no jak go wlacze to co nic sie nie pojawia:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ech. Z tego co pamiętam hasło do gg (i mejla) jest wysyłane plain textem, więc przechwycić nie jest problem. Poza tym pod koniec zeszłego roku poprzez włam na serwer firmy sms express wywędrowało ok 30K haseł i zostało umieszczonych na necie. Więc przechwycić coś takiego nie jest większym problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 no tak tylko jak uruchomic ten program wabi sie password reader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A moze po prostu koles Was sniffuje :P :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A o czym ja mówiłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Jezeli chodzi o maila to zamiast bawic sie w kolejny wlam na wlasna skrzynke moze lepiej wyslac maila do administratora z opisem sprawy swoim ip z ktorego sie wczesniej logowalo poprzednim haslem - dam glowe ze sa w stanie sprawdziw w logach ze na skrzynke zawsze logowala sie ta sama osoba a od jakiegos czasu inna wtedy mysle ze sprawajest jasna i kumpel odzyska skrzynke a kto wie czy niedostanie jeszcze ip zlodziejaszka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Jak idzie o łamanie haseł do maili, to jest ciekawy program BRUTUS - łamie hasła na serwery HTTP, SMTP, POP3, wykorzystuje również formularze na stronach www (można się zalogować byle gdzie nie znając loginu i hasła! Ale pamiętajcie wszyscy: PROGRAM SLUŻY JEDYNIE DO CELÓW EDUKACYJNYCH I JEGO AUTORZY (W TYM MOMENCIE JA TEŻ) NIE ODPOWIADAJĄ ZA SZKODY WYNIKŁE PODCZAS JEGO DZIAŁANIA - to tak na wszelki wypadek pisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ale ty fajny jesteś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Ale ty fajny jesteś. ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...