Skocz do zawartości
storm

Wlamanieeeeee :((((

Rekomendowane odpowiedzi

Witamm mam taki problem noo w sumie nie ja tylko muj koles a mianowicie zostaly zmienione jego hasla na gg i poczcie nie wiadomo w jaki sposob prawdopodobnie to ktos z sieci i teraz rodzi sie pytanie jak wyciagnac hasla czy sie da i jakim softem prosil bym o jak najszybsza odpowiedz bo koles jest zalamany a bardzo mu zalezy na odzyskaniu tego :) :)

pozdro :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na gg to niewiem jak złamać hasło, do łamania haseł maila sa programy. Na nawet jeden taki napisz na maila to ci go za pare dni wyśle, jak odzyskam hdd od kumpla

spox meila mam podnego w podpisie wielkie dzieki :) ale moze ktos zna jakis progs na juzzzzz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm tak ale z gg wyciagnie stare haslo a nie nowe tak wiec najpierw trza odzyskac haslo do poczty a ten progs znajdziesz tutaj

http://www.powergg.digi.pl/download.php?s=3

pozdro:)

ten twój prox łamie hasła gg ja mam prox do łamania haseł skrzynek mailowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm tak ale z gg wyciagnie stare haslo a nie nowe tak wiec najpierw trza odzyskac haslo do poczty a ten progs znajdziesz tutaj

http://www.powergg.digi.pl/download.php?s=3

pozdro:)

ten twój prox łamie hasła gg ja mam prox do łamania haseł skrzynek mailowych.

tak wiem ale KOBUS szukal tego progsa :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech. Z tego co pamiętam hasło do gg (i mejla) jest wysyłane plain textem, więc przechwycić nie jest problem. Poza tym pod koniec zeszłego roku poprzez włam na serwer firmy sms express wywędrowało ok 30K haseł i zostało umieszczonych na necie. Więc przechwycić coś takiego nie jest większym problemem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chodzi o maila to zamiast bawic sie w kolejny wlam na wlasna skrzynke moze lepiej wyslac maila do administratora z opisem sprawy swoim ip z ktorego sie wczesniej logowalo poprzednim haslem - dam glowe ze sa w stanie sprawdziw w logach ze na skrzynke zawsze logowala sie ta sama osoba a od jakiegos czasu inna wtedy mysle ze sprawajest jasna i kumpel odzyska skrzynke a kto wie czy niedostanie jeszcze ip zlodziejaszka ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak idzie o łamanie haseł do maili, to jest ciekawy program BRUTUS - łamie hasła na serwery HTTP, SMTP, POP3, wykorzystuje również formularze na stronach www (można się zalogować byle gdzie nie znając loginu i hasła! Ale pamiętajcie wszyscy: PROGRAM SLUŻY JEDYNIE DO CELÓW EDUKACYJNYCH I JEGO AUTORZY (W TYM MOMENCIE JA TEŻ) NIE ODPOWIADAJĄ ZA SZKODY WYNIKŁE PODCZAS JEGO DZIAŁANIA - to tak na wszelki wypadek pisze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi