ShDe Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Mam maly dylemat, na dniach wraca z gwary 500tka seagate, odeslalem 7200.11, wiec moze przyjdzie ten, moze model wyzszy, obilo mi sie o uszy ze seagate tak wlasnie robi z tymi dyskami, zreszta nie o tym mialo byc. wiec zastanawiam sie, co bedzie szybsze, wspomniana wyzej barka 500gb czy moze WD 500AAKS ktorego mam obecnie w kieszeni USB. Dysk mial by dzialac na plycie z podpisu, w nie dlugim czasie dojdzie do niego drugi taki sam, aby spiac je w raid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekakahans Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 WD 500AAKS jest wolniejszy od 500gb seagate z serii 11 i oczywiście z serii 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 WD 500AAKS jest wolniejszy od 500gb seagate z serii 11 i oczywiście z serii 12Jest jeszcze Caviar Black... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...