Camis Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Rewolucja w Play - 0,29zł za minutę do wszystkich i konto ważne przez rok za 5zł Znamy już wszystkie szczegóły nowej wiosennej oferty prepaid PLAY. Cena za połączenie do wszystkich sieci jest bardzo, bardzo agresywna. Nowa oferta będzie nosiła nazwę Play na kartę fresh. Minuta połączenia do wszystkich sieci w Polsce będzie kosztować 29 gr.! Kwota na koncie będzie ważna przez rok po każdym doładowaniu (bez względu na kwotę doładowania)! Kwoty doładowań z kart zdrapek to 5, 10, 30, 50 zł. Dostępne będą startery o wartości 5 zł i 9 zł. Początkowa kwota na starterze będzie ważna przez 10 dni na połączenia wychodzące. Sam starter będzie jeszcze działał przez kolejne 90 dni (odbieranie połączeń). Po doładowaniu dowolną kwotą starter ulegnie przedłużeniu o rok. Zdjęcie startera Play na kartę fresh znajduje się tutaj Kolejne zdjęcia nowego startera znajdują się tutaj za gsmonline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 rozumieć się ma że t cena ważna tylko w ofercie na kartę ? Mogli by mi tak w abonamencie obniżyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Promocja jest niezła. Jak play nie wymyśli lepszej promocji to po wakacjach chyba trzeba będzie przenieść się na kartę, bo to co w chwili obecnej proponują na przedłużenie umowy to śmiech na sali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 ciekawe jak z przedłużaniem wychodzących przy doładowaniu, mogliby trochę limity zwiększyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Kwota na koncie będzie ważna przez rok po każdym doładowaniu (bez względu na kwotę doładowania)!A więc chyba przedłuży też wychodzące :) Jak tak to się piszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Najgorsze jest to, że przez wyścig operatorów wychodzi na to, że SIM trzeba zmieniać co miesiac i skakać po sieciach bo co chwila jakaś promocja.... Do mnie numer ma sporo osób, z którymi potrzebuje mieć kontakt, nawet sprzed 3 lat etc... i za kazdym razem numer zmieniać..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 numeru nie trzeba zmieniac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Przy pre-paid...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Przy pre-paid...?Przeniesienie numeru -50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 To można przenosić, kupując zestaw pre-paid? Myślałem że przenosiny to tylko na abo możliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Dnia 16 marca Play wprowadza na rynek nową, świeżą ofertę na kartę – Play Fresh. To najbardziej rewolucyjna oferta na rynku z najniższymi stawkami za połączenia i SMS-a. Play Fresh oferuje najlepszą stawkę za połączenia do wszystkich sieci - 29 groszy oraz SMS-a do wszystkich sieci za 9 groszy. Ponadto koszt MMS-a do wszystkich sieci to 19 groszy, a transmisja danych to jedyne 12 groszy /100 kb. Jest to jedyna oferta, w której każde doładowanie – nawet 5 zł – wydłuża okres ważności konta na połączenia wychodzące aż o 365 dni! W Play Fresh dostępne są również usługi dodatkowe obniżające koszty: 100 minut za 0 groszy w ramach sieci Play - za 5 zł (ważne przez 30 dni) 5 MB na korzystanie z Internetu i WAP - za 5 zł (ważne przez 30 dni) 2 za 1 – za każde 2 minuty rozmowy przychodzącej z innej sieci dodatkowa 1 minuta na rozmowę do wykorzystanie do wszystkich sieci - za 3 zł (usługa dostępna dopóki Klient ma konto ważne na połączenia wychodzące) Dla wszystkich klientów, którzy wysyłają bardzo dużo SMS-ów, Play Fresh przygotował specjalną ofertę promocyjną – SMS-y za 0 groszy do wszystkich sieci. Darmowe SMS-y są dodawane przy każdym doładowaniu konta, a ich ilość zależy od kwoty doładowania: Za GSMonline Prezentacja na stronie Play Edytowane 5 Marca 2009 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 no teraz to jest konkret :D a już miałem mobilkinga brać a tu taka niespodzianka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Tylko co na to reszta operatorów? Prócz cen bardzo mi się podoba okres ważności połączeń wychodzących. Czekam na regulamin, jeśli okaże się bez ściem, przechodzę z heyah. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 regulamin juz jest na stronie playa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Czyli jednak rzucę w końcu orange ;) - Play daje wszystko czego potrzebuję - czyli długi czas na wychodzące, tanie minuty, darmowe smsy :). No i w końcu będzie można zakładać tanio alarmy z lokalizatorem do auta ;), koszt utrzymania 5 zł rocznie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 No i w końcu będzie można zakładać tanio alarmy z lokalizatorem do auta ;) , koszt utrzymania 5 zł rocznie ;) .O kurcze, jaki świetny pomysł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Można już migrować do Play Fresh, Działa kod: *111*33*1# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Mam Play Fresh od 3 dni, wydzwoniłem do tej pory 14:21min, wysłałem 8 smsów, a z konta uciekło ledwo 4,73zł. Kozacka oferta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Dobrze wiedzieć, że coś ciekawego jest na rynku. Pora wracać do kraju ;) i kontakt z ludźmi mieć, więc mówicie, że play teraz się opłaca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Czas się pożegnać z Heyah, ale robię to z wielka ulgą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Jest ewolucja, ale rewolucji nie widzę... Tylko 100 minut za 5 PLN? W Mixie jest darmowy miesiąc z wybranym numerem za 8 PLN. Ja natomiast w abonamencie 75 PLN mam 5 darmowych numerów (bez limitów!). Jedynie okres ważności konta i ceny za minutę do innych sieci robią niezłe wrażenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Ale co tu porównywać? Przecież to są dwie różne oferty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Czas się pożegnać z Heyah, ale robię to z wielka ulgą... Jeżeli pakiety Ci nie przeszkadzają to teraz w Heyah będzie 0,25zł do wszystkich oprócz Play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Ciekawy jestem jaka będzie odpowiedz ze strony Orange czy może połączenie trzech pakietów jest ripostą na play fresh...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Trzy pakiety "wyszły" przed play fresh i jakąkolwiek informacją o tym. Zresztą te dwa nowe pakiety w Orange to crap... Mogli by się czegoś nauczyć od Play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Orange na karte zawsze odstawał w tyle z ofertą... Ciekawe dlaczego z innych sieci do play'a jest drożej... To jakaś kara za innowacyjne oferty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Jeżeli pakiety Ci nie przeszkadzają to teraz w Heyah będzie 0,25zł do wszystkich oprócz Play.Poniekąd tak, ale za aktywacje pakietu (5,90zł na 30 dni), w Playu masz 20min i jeszcze 10gr zostaje. Jeśli ktoś załaduje za 30zł miesięcznie to ma po prostu kozacko. 3000 sms + jakieś 103 minuty do wszystkich sieci. Kilka abonamentów to przebija ;] Edytowane 17 Marca 2009 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2009 Jeżeli pakiety Ci nie przeszkadzają to teraz w Heyah będzie 0,25zł do wszystkich oprócz Play.Słyszałem o tej promocji, ale jednak wole płacić te 4 groszy więcej bez konieczności wyboru czy chce tanio sms'y czy też minuty. Swoja droga heyah w kulki leci. Raz miałem tak, ze jak aktywowałem pakiet na stacjonarke/heyah za 5,90, a zostało mi coś koło 1zł na koncie to przy pierwszym połączeniu po aktywacji pakietu najpierw zjechali mi do zera konto, a dopiero potem zaczęło naliczać minuty z pakietu :mur: ps. przeszkadzają mi pakiety :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) Wczoraj byłem spisać papiery potrzebne do przejścia z Orange do Play, dzisiaj w nocy pobrali już 61zł z konta. Ciekawe kiedy zadzwonią i będę mógł odebrać nową kartę SIM. Gość mówił, że trwa to ok. tygodnia. Edytowane 18 Marca 2009 przez honor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Wczoraj byłem spisać papiery potrzebne do przejścia z Orange do Play, dzisiaj w nocy pobrali już 61zł z konta. Ciekawe kiedy zadzwonią i będę mógł odebrać nową kartę SIM. Gość mówił, że trwa to ok. tygodnia. No to chyba Play osiagnal zamierzony efekt. Ja bylem spisac papiery do przejscia z ery do play dzisiaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...