Skocz do zawartości
szpyryk

Problem Z Profilami Na Win Xp

Rekomendowane odpowiedzi

odpalam PCa wszystko normalnie się włącza ale gdy jest wybór profili to właśnie ich tam niema normalnie zniknęły.Wczoraj normalnie jeszcze były normalnie się zalogowałem.A teraz ich po prostu niema jest tylko pusty ekran i kursor, którym mogę ruszać.Proszę powiedzcie co mam zrobić aby się pojawiły.Z góry Thx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Instalowałeś coś? Na przykład sterowniki do grafiki czy coś takiego? Ewentualnie próbowałeś coś podkręcać?

Nie instalowałem sterowników A podkręcałem procek i karte ze miesiąc temu

a jeszcze konfig podam jakby co:

Procek:pentium dual core e2180 BOX 2,0GHz OC:2,5GHz

karta:NVIDIA GeForce 8500GT OC

pamięć:2GB RAM DDR2 800Mhz

windows xp service pack2

+instalowałem vista inspirat

Edytowane przez szpyryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

+instalowałem vista inspirat

Mozliwe ze sie myle ale moze to jest problem? Kiedys sprobowalem to zainstalowac to wcale system nie wstal... a za drugim razem tez rozne 'dziwne' rzeczy sie dzialy :/

A pozatym vista inspirat ani nie wyglada ani nie dziala dobrze;P ale to tylko moje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozliwe ze sie myle ale moze to jest problem? Kiedys sprobowalem to zainstalowac to wcale system nie wstal... a za drugim razem tez rozne 'dziwne' rzeczy sie dzialy :/

A pozatym vista inspirat ani nie wyglada ani nie dziala dobrze;P ale to tylko moje zdanie

Morze to i przez to ale do tej pory działało b.dobrze.A morze wiesz co trza zrobić aby profile się pojawiły(teraz pisze ze starego kompa)

Próbowałem chyba wszystkiego aby coś z tym zrobić (czyściłem kompa,restartowałem,w trybie awaryjnym itd włączałem)

PS Nie chce reinstalu systemu ponieważ na kompie mam ważne pliki, których nie zdążyłem nagrać na pendriv'y.

Edytowane przez szpyryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem ze w trybie awaryjnym tez nie ma?

jak mi by sie tak stalo to bym sobie powiedzial 'mam to gdzies' i bym system instalowal :lol2:

mozna podlaczyc dysk do innego kompa i na nim skopiowac pliki

Ja innego pomyslu nie mam ale bym to tak rozwiazal ;)

/może a nie morze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi