Marcin_gps Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Od razu zwracam sie do moderatorow z prosba o przyklejenie tego topicu. Tyle teraz tych filmow, ze czlowiek nie wie co ogladac. Moznaby zamieszczac tytuly filmow wartych obejrzenia i w nawiasie obok rodzaj filmu - komedia, sensacja ... I zeby byly to filmy w miare nowe Ja polecam: - RAPORT MNIEJSZOSCI (sf) - ZYC SZYBKO UMIERAC MLODO (komedio-dramat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Johny English - komedia (totalny wypas ) Race RAte -KOmedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ja polceam: How High (Dobre Zioło) Piękny Umysł Kod Dostępu(SWORDFISH) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Equilibrium (SF) Black Hawk Down ( sensacyjny ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 juz poraz kolejny powstaje identyczny TOPIC !!!!!!!!!!!! :( poszukaj !!!! bylo takich juz kilka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 To nie jest kolejna komedia dla kretynow :D. Super film :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 The ONE - (SF) chyba w ogóle nie pojawił się w polskich kinach, ale polecam!! Blade 2 - (akcja) zajebist*** film, i ta MUZA. Mam nawet soundtracka. Resident Evil - (akcja, na podstawie gry) film równo zjechany przez krytyków, ale i tak polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ostra jazda ( wypas komedia ) stygmaty (horror) Władca Pierscieni transporter american history x yamakasi ewolucja k-19 chyba to wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Ewolucja?? Mi się nie podobał, zapomniałem jeszcze The transporter, film GIT!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Wieczny student !! American Pie 1 i 2 Straszny film 1 i 2 Żółtodzioby To sa zajebiste filmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Siedem Zielona Mila Heliopter w ogniu K-PAX Fanatyk Moje ulubione filmy ostatnio... oglądnijcie sobie jeszcze: Bezsennosc Dzien Swira :) Szeregowiec Ryan Szybcy i wsciekli Human Traffic + wszystkie filmy Jackiego Chana i Jeta Li :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 James Bond - Die Another Day (sens) Blair Witch Project (horro) Experiment (sens) HAKER (sens) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Bowling for columbine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Shaolin Soccer (Japońskie dziwolągostfo)---wart dla oglądnięcia z powodu efektów specjalnych The one -- j.w. Johnny English -- j.dużo.w. Totalny Wypas Pianista The time machine --- efekty Sum of all fears--fajo film Final Destination FInal Destination 2 Blade II Queen of the damned Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 oglądnołem wczoraj "szeregowca ryana" - film poprostu extra nie wiem jak opisac swoje zadowolenie po oglądnieciu tego filmu poprostu miodzio !!!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14595 ja potrafie znalezc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 The ring (amerykanski, bo jest i japonski) - horror The others - horror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Johnny English Poranek Kojota Chicago ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ja napisze moje ulubione: startreki wsio oprocz ds9 sg1 forrest gump gladiator the profi matrix hunt for red october transporter resident evil black hawk down stigmata narazie tyle, moze se jescze przypomne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 The Transporter (sens) To nie jest kolejna komedia dla kretynów (kom) Out Cold(komedia) Raport mniejszosci (sf sens) matrix 2(sf) Changing lines (sens) Potwory i spółka :D (anim komedy) Signs - Znaki (sens) to na razie by było tyle, a jeszce MJ to the MAX - biografia MJ (dokumentary) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Brazil - dla lubiacych Monty Pythona ;] Donnie Darko - jak dla mnie swietny film Requiem for a Dream Pi Gattaca Lock Stock and the Two Smoking Barrels A Clockwork Orange :> no i moze jeszcze Snatch .. to na tyle odemnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14595 ja potrafie znalezc :/ taka juz uroda forum to tak jak bledne decyzje w futbolu forum nie podda sie totalnemu porzadkowi polecam Evil Dead 1 , 2 i Army of Darkness Adwokata DIabla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Bunkier, dzien swira, johny mnemonic, matrix, julius cesar, trainspotting, wladca pierscieni, star wars oraz wiele innych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Show polecam, film mnie rozwalil, naprawde warto to zobaczyc, jest on zajebiscie skonstruowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 SNATCH (pl przekret) - kto nie widzial niech zaluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Eeee co Wy wiecie o filmach, Wy stare du... jestescie :wink: LABORATORIUM DEXTER'a rulezzzzzzzzzzzz (cartoon) - szkoda tylko ze Linda tam nie gra :) (chwalil sie w Hakerze ze gra w kazdym filmie) IMHO najlepsze: Pluton Zielona Mila Straszny film 1,2 Gladiator Szeregowiec Ryan Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Equilibrium Gdzina zemsty Od zmierzchu do switu Władca Pierscieni 1 i 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Undisputed ( Dramat ) Big Trouble ( Komedia ) The Pledge ( Dramat ) Adaptacja ( ??? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ostra jazda ( wypas komedia ) stygmaty (horror) Władca Pierscieni transporter american history x yamakasi ewolucja k-19 chyba to wszystko :) Widziałem wszystkie prócz Ewolucji i naprawde polecam.Trzeba do tego dodać jeszcze Pearl Harbor i Johny English :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Ja polecam: Droga do zatracenia, Ghost in the shel, (wypas)(manga SF) Fight Club, Boondog Saints (klimacik, sensacja/komedia ;) ) Green mile (smutny, ale bardzo dobry) Natural born killers :) I większość filmów z Oldmanem (zawsze gra szajbola ;) ) : Leon, Dracula, 5th element, no ijeszcze pare filmów sie znajdzie , ale nie pamiętam tytułów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...