KazikLord Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Własnie zamowilem czy wszystkie aktualne gry beda chodzic na max?? bo jezeli nie wywale przez okno prosze o odp MSI P35 NEO-F 305,00 A-Data DDR2 2x2048MB Extreme Edition VITESTA 800+MHz CL4 BOX 217,00 Seagate Barracuda ST3500320AS (500GB, 32MB, SATA/300, NCQ) 262,00 Lite-On DVD+/-RW iHAS120 czarny OEM 84,00 Gigabyte GeForce GTX 280 1GB DDR3 PCI-E BOX 1499,00 Intel Core 2 Quad Q8200 2.33 GHz BOX 769,00 Chieftec CFT-560A-12S 560W 294,00 Modecom Thinkbell LCD czarno-srebrna 143,00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Słaby procek. W ogóle nie pasuje do tego zestawu, może jak go podgonisz, to coś z niego będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polxxx Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 bez problemu,na tej płycie pociśniesz tego procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Na tej MoBo jak podciągniesz tego procka do 3Ghz to będzie już dużo. Nie lepiej PII + MoBo DFI? Wyjdzie podobnie cenowo a wydajność na pewno będzie większa :) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Kazik na max to watpie, bo sa rozne gry ktore na dzien dzisiejszy tylko denerwuja xD Ale moim zdaniem maniane odwaliles z tym procem. Dzis q8200 ? Jego sie juz od pewnego czasu nie oplaca kupowac. Jezeli nie placiles etc to ja bym to anulowal. Ale jezeli nie da rady to tez nie ma co plakac, bo kitu nie wybrales tylko slabo oplacalny sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Słowo klucz to: Własnie zamowilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazikLord Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Serio lipka ten procek??Ty ale Karta 280gtx 1500zł jezeli nie pojdzie mi na maxa jakas gra wywale normalnie rozjeee xD Moze jakies 2 rdzenie 3ghz? Wiecie co kupie jakis dobry wiatraczek i podkrece do 3ghz na luzie mowie wam i bedzie smigac xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) To masz tego proca juz na 100% czy nie ? Bo jak nie to w cenie znajdzie sie i cztero rdzeniowy co te 3ghz zrobi no problemo. A na sama karte nie licz xD Mozesz i kupic 295 ale jak proc bedzie slaby to nic z tego. Nadal czesc gier korzysta z tylk o2 rdzeni, wiec takie 2,2ghz to ja mam w lapku, wiec im to nic niezrobi ;/ musialbys krecic a ten q8200 z ta glowna potencjalu duzego nie ma. Ogolnie napisz tylkoo czy masz juz ten proc czy nie, jak nie to mozna kombinowac i bedzie wydajniej na bank :) W jakich rozdzielczosciach grasz ze wybrales wersje 1gb ? W ogole ta karta mi sie niepodoba, bo patrzysz na proc i glowna i malo kasy by cos zmienic a kasa utkwila w grafie, ktorej i tak nie wykorzystasz w tym zestawie, a bez oc to juz... Edytowane 2 Marca 2009 przez Prolog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazikLord Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Ja myśle ze ukrece z jakims dobrym chlodzeniem!a co do procka bardzo dlugo sie zastanawilem Zamowilem juz i niema odwrotu Qrcze tyle ze ta plytka głowna chyba za słaba nie pokrece nim;/ cholera!!tyle ze mialem budżet do 3600zł tak wiec nie mialem wyboru zalezalo mi na dobrej karcie graficznej ati sie nie oplaca x2 bo jest słabsze duzo pradu i temp masakra 1440x900 60Hz HDMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Mysle ze by ci wymienili albo anulowali gdybys chcial. Zajrzyj do przyklejonych tematow na marzec i zobacz co moglbys miec zaa 3000 tys zl. A tak masz dobra karte i nic wiecej. A z karty tez nie wiele ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazikLord Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Musze wiedziec szybko !! lepiej brac to?? Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz BOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazikLord Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 AMD Phenom 9850 AM2+ Black Edition BOX * 2.5 GHz * Socket AM2/AM2+ * 4096c * BOX albo to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 E8400 jest dobry, ale to sprzet krotkoterminowy na dobra sprawe. Musisz sie liczyc ze qmpel kupi dzis sprzet i za rok to on bedzie mial latwiej z upgradem niz ty na e8400. Zaintersuj sie caloscia tego zestawu, bo zmiana proca przy zostawieniu plyty moze sie zle skonczyc. Ja szukalbym oszczednosci w karcie graf. Ale ja sie malo znam :P poczekaj na kogos pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beereq Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Kolego zadzwoń do nich jak najszybciej i zmień ten zestaw. Q8200 to kompletna pomyłka za tą cenę. Bierz Phenoma II X3 710/720BE lub X4 810/920. Płyta ASrock A780GXE/128M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) Dokładnie ja bym brał PII 920 zamiast tego Q8200. Jak nie to lepiej E8x00 ale nie Q8200 który jest bez sensownym zakupem. Już lepiej ktoś na forum miał na sprzedaż Q6600 + jakieś lepsze chłodzenie (80zł) i masz 3,6Ghz :) Pzdr Edytowane 2 Marca 2009 przez Bonusso3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...